• Tom
  Beoordeling Puur Emmen 0 reacties

  Als je naar het restaurant Puur gaat, dan heb je een lopend buffet en een wok in één, dit is iets wat bij je moet passen.
  Als je van een culinaire avond houdt waar alles voor je geregeld wordt en je alleen maar vanuit een menukaart je drinken en je eten hoeft te bestellen, dan wordt je niet blij van een restaurant als puur.
  Ook je drinken kun je hier zelf ophalen, wat niet bij elk lopend buffet en/of wokrestaurant het geval is.
  Zelf vind ik dit altijd erg fijn want dan kan ik zo veel of zo weinig drinken als dat ik zelf wil, zonder dat ik lang hoef te wachten tot de bediening het mij komt brengen.
  Ook het assortiment van puur aan eten is zo ruim, dat je hier een aantal keer kunt komen eten en toch iedere keer weer iets nieuws kunt uitproberen wat je de keren er voor nog niet hebt gehad.
  Dat alles bij elkaar vind ik het een goed en uitgebreid restaurant maken zonder dat je het idee hebt dat je bij een eetwedstrijd bent beland waar iedereen zich maar vol gooit.
  Vooral de mannen die achter de wokpannen en grill staan vind ik leuk, er is één man bij die altijd zo vrolijk is dat ik er zelf ook vrolijk van wordt en hij is er echt iedere keer dat wij er ook zijn.
  Ik zal haast teleurgesteld zijn als deze man er de volgende keer niet is hahahaha

  Tom 11 augustus 2019

  Ontevreden over Wereldrestaurant PUUR?

  Probeer eens de beste keuze Kwalitaria.