• Janet
  Vtwonen beoordeling 1 reactie

  Ik ben al jarenlang lid van het magazine Vt wonen, ook al ging ik helemaal niet verhuizen of wat dan ook. Ik vind dit altijd zo leuk en interessant om te bekijken en ik doe er zoveel leuke en nieuwe ideeën op dat ik me er iedere keer weer op verheug als ik weet dat hij in de bus ligt. Mijn man is er minder blij mee, want door dit blad hebben we ons huis al meerdere malen opnieuw ingericht of dan had ik ineens weer een ingeving dat iets totaal anders moest of dat ik andere kleuren als accessoires wou in huis. Maar het geeft je echt een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is, dingen waar je zelf anders nooit op was gekomen maar wat wel heel erg mooi blijkt te zijn.

  Als we ooit een keer gaan verhuizen kan ik helemaal los gaan haha, ik heb zo veel leuke ideeën voor slaapkamers, badkamers en weet ik veel wat nog meer. Maar voor het huis waar we nu in zitten vind ik dat een te grote klus en bovendien is het daar ook niet nodig. Maar toch kriebelt het wel heel erg, ik ben echt heel erg enthousiast over dit tijdschrift!

  Janet 30 augustus 2019

  Ontevreden over Vtwonen magazine?

  Probeer eens de beste keuze Tina.

  • Valerie

   Wat grappig! Ik heb bijna een soortgelijke beoordeling geschreven als jij! Ik vind Vt wonen ook een geweldig blad en ik verheug me iedere keer op de nieuwe editie en kan dan niet wachten om hem van voor tot achter en weer terug door te spitten. En net als bij jou is ook mijn man hier minder blij mee omdat ik nu veel te vaak onnodige aankopen die die we totaal niet nodig hebben, maar die ik gewoon leuk vind of omdat ik het weer op mijn heupen heb gekregen en weer iets nieuws wil in huis en/of wat wil veranderen aan ons interieur.

   Echt grappig om te lezen dat dit bij jullie ook zo gaat, ik ben echt benieuwd of alle vrouwen (en negatieve reactie van de mannen) hier in hetzelfde zijn of dat dit bij ons twee gewoon toeval was.

   Valerie 5 januari 2020