• Willy
  Leuke bezigheid 1 reactie

  Ik kan wel zeggend dat de vriendenloterij een leuke bezigheid voor mij is, ik beschouw dit echt een beetje als mijn hobby.
  Bij iedere trekking weer kijk ik hier enorm naar uit en bij de vriendenloterij is het ook zo, in tegenstelling tot andere loterijen, dat je best wel vaak wat wint en dat maakt het iedere keer opnieuw heel erg spannend.
  In het begin vond mijn man het maar niets en vond hij het weggegooid geld, maar omdat we nu ook al meerdere keren een klein prijsje hebben gewonnen merk ik dat hij ook steeds enthousiaster wordt en zelfs een beetje uit kijkt maar de trekking van die periode.
  Je wint hier geen miljoenen zoals bij de postcode loterij maar dat hoeft van mij ook echt niet, ik vind dit zelfs leuker en zoals ik al zei is het een beetje een soort hobby van mij geworden.

  Willy 23 juli 2019

  • Robert

   Ik denk dat heel veel mensen dit op deze manier ervaren, het is toch iets waar ze net als jij iedere keer naar uit kijken in de hoop dat ze iets gewonnen hebben.
   Zoiets geeft toch een kick en als je er over nadenkt dan is het een soort gokken en werkt het ook net als gokken een beetje verslavend.
   Want ik weet zeker dat zodra je dit opzegt, je de eerste paar maanden hier veel aan denkt en dat zou niet zo moeten zijn.
   Dus vandaar dat ik zeg dat het verslavend werkt en ik het lijkt mij dat dat niet bepaald goed is.

   Robert 3 augustus 2019