• Jantinus
  Onmogelijk om verbinding te maken 0 reacties

  Aangezien Vodafone weigert dit op te lossen en ik hier al dagen mee bezig ben, schrijf ik dit op Reviews.nl
  De prepaid kaart (telefoon van mijn moeder, puur in geval van nood) van Vodafone is al een ruim een week onbruikbaar door storing.
  Op hun website was niets te vinden over deze storing. Ik werd doorverwezen naar de chatrobot, die uiteraard antwoorden gaf die totaal niet sloegen op mijn vraag.
  Het contactformulier van Vodafone is tijdelijk buiten gebruik.
  Uiteindelijk vrijdag telefonisch contact gezocht. Na een half uur in de wacht en 3 keer verkeerd doorverbonden te zijn kon Tineke me vertellen dat er inderdaad een storing is met de Prepaid nummers. Tineke zou ons op de handmatige lijst zetten om dit te herstellen. Hallo, het is 2020!
  Tineke wist nog niet wanneer het opgelost zou zijn, kon maandag, dinsdag, maar ook woensdag zijn.
  Gisteren maar eens via Facebook Messenger contact gezocht. Aangezien we inmiddels al een nieuwe telefoon en een abonnement met ander nummer hadden besteld, verzocht ik Vodafone het beltegoed dat nog op de kaart staat terug te storten, maar dat weigeren ze, want de storing schijnt vandaag opgelost te zijn. Desondanks is het tot op heden onmogelijk om verbinding te maken.
  Vodafone denkt waarschijnlijk; we hebben de poen al binnen, we willen toch van die prepaid klanten af.
  Maar als je niet kunt leveren waar voor betaald is, zou het wel zo coulant zijn als je de fout toegeeft en het geld terug stort.
  In de tussentijd is het onmogelijk om met nummerbehoud naar een andere provider over te stappen. Wél kan Vodafone ons een abonnement aanbieden, maar daar hebben we uiteraard geen interesse in.
  Als Vodafone dit bij alle Vodafone prepaid klanten doet, levert dat aardig wat geld op.

  Jantinus 4 augustus 2020

  Ontevreden over Vodafone?

  Probeer eens de beste keuze L-mobi Mobile.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.