• Benny
  Beoordeling daten bij Victoria Milan 0 reacties

  Ik heb heel lang een account gehad op Victoria Milan en hier ontving ik dan allemaal berichten van allerlei dames met een mooi, normaal profiel. Daarna heb ik dus een betaalt account genomen en veel met deze dames gechat. Allemaal leuke gesprekken, totdat ik er achter kwam dat deze dames zich allemaal op dezelfde datum hadden ingeschreven, wat ik wel heel bijzonder vond en dus ben ik verder gaan kijken.

  Ik ben gaan tellen en uiteindelijk kwam ik op over de 30 profielen van deze leuke mooie dames die allemaal op dezelfde dag lid waren geworden, volgens mij kan dat niet helemaal en is er dan iets niet in de haak. Dit tegen die desbetreffende dames gezegd en nog geen dag later waren er een heel aantal van deze profielen ineens verwijderd. Ik heb dus een heel sterk vermoeden dat dit allemaal nepprofielen waren, maar ik kan het niet met zekerheid zeggen.

  Maar ik wil niet alleen maar slecht praten over Victoria Milan, want dit is ook de site waar ik hele leuke mensen heb ontmoet en waar ik zelfs al drie keer een leuke date heb gevonden wat echt de moeite waard was. Ik blijf gewoon verder zoeken in de hoop dat ik toch nog mijn toekomstige vrouw/vriendin hier zal gaan vinden.

  Benny 15 juli 2020

  Ontevreden over Victoria Milan?

  Probeer eens de beste keuze Dateplanet.