• Wouter
  Nuon Vattenfall energie met compensatie 0 reacties

  Omdat ik veel voor mijn werk moet reizen (auto en soms ook vliegtuig) vind ik het altijd lastig dat dit zoveel uitstoot geeft. Daarom vind ik het bij Nuon Vattenfall heel mooi dat wanneer je gas moet gebruiken in een huis, en dat moeten wij, ervoor kunt kiezen om voor een CO2-compensatie te kiezen. Deze CO2-compensatie wordt dan weer op een goede manier ingezet om het milieu te helpen. Niet perse de goedkoopste keuze die je kunt nemen dus, maar in mijn geval wel de keuze waar ik mij het prettigst bij voel.

  Ook hebben wij ervoor gekozen om bij Nuon Vattenfall niet meteen de zonnepanelen te kopen, zoals je bij de meeste energie leveranciers moet doen. Maar om deze eerst te huren en te kijken hoe dit bevalt. Dit is een hele goede keus geweest waar ik nog steeds blij mee ben. Ondanks dat wij heel tevreden zijn over het gebruik van de zonnepanelen die wij hebben, ben ik toch blij dat we geen overhaaste keus hebben gemaakt. En we hebben in ons contract staan dat Vattenfall ook voor de verzekering en het onderhoud van deze panelen zorgt, dus dat scheelt ons dan weer zorgen en geld.

  In een wereld waar zoveel mis gaat in het kader van een goed milieu (denk aan uitlaatgassen en dergelijke) ben ik heel blij dat er ook steeds meer bedrijven als deze komen die hier echt iets aan willen doen. Laten we hier allemaal ons steentje in bijdragen en zo voor een beter milieu zorgen.

  Wouter 5 januari 2021

  Pure Energie is van alle energieleveranciers de beste keuze.