• Ben
  TargetMedia heeft heel slecht personeel 1 reactie

  Ik word misselijk van die review dat TargetMedia blijkbaar mensen / bedrijven er uit gooit zonder ook maar een geldige reden kenbaar te maken.

  https://www.reviews.nl/review/targetpay/targetpay-heel-slecht-140

  Hoe is het nou mogelijk? Een psp aanbieder verdiend juist geld aan iedere klant die sales genereert, ze doen hiermee dus voor hun eigen portemonnee ook geen goede zaken, heel vreemd en nadat ik dit heb gelezen heb ik mijn account bij TargetMedia per direct opgezegd. Mijn vertrouwen is weg want had zelf ook al een aanvaring gehad met een nieuwe mevrouw die daar ging werken. Een trut is het.

  Ben 3 december 2019

  • Ben

   Moet er nog wel aan toevoegen dat het vroeger (5 tot 10 jaar terug) mijn eerste keuze was als het ging om 0900 betalingen. Nu alles iDeal is snap ik dat de regels zijn aangescherpt maar kom op, je kan te ver gaan. Laat die beste vrouw, Tanja ofzo heet ze, maar snel ontslagen worden voordat ze het hele bedrijf aan gort scheurt.

   Kijk bij Mollie heb je nog veel meer checks en duurt het een stuk langer voordat je überhaupt van alle functies gebruik kunt maken maar deze zijn tenminste eerlijk en steken je geen mes in je rug.

   Ben 3 december 2019