• Rui Esteves
  T-Mobile thuis winkel eindhoven scam 1 reactie

  Volledige teleurstelling, ik heb me aangemeld voor de 4G Thuis-service in Woensel XL Eindhoven bij een T-mobile-winkel en werd volledig opgelicht. Dus de medewerker vertelde me eerst dat mijn woonwijk een goede 4G-dekking had en dat ik een goede internetsnelheid zou hebben (zoals minstens 100 mb / s), ik heb 180 euro uitgegeven aan het modemapparaat zodra ik thuiskwam, ik testte de internetsnelheid en het was slechts 25 mb / s echt verontrustend. Nu gebruik ik de service al meer dan 1 jaar en ik wil hem opzeggen, ik heb bijna een uur aan de telefoon doorgebracht en ik heb gemerkt dat het me 150 euro aan annuleringskosten gaat kosten. Dit is een totale overval en de medewerker hield me echt voor de gek omdat hij tegen me zei dat ik na 1 jaar niets zou hoeven betalen om het te annuleren en dat ik zelfs het modemapparaat niet kan retourneren! Dit is op veel niveaus gewoon verkeerd. Laat u niet misleiden door deze mensen!

  Rui Esteves 1 februari 2021

  Ontevreden over T-Mobile Thuis?

  Probeer eens de beste keuze Oxxio Alles-in-1.

  Internet en tv providers prijzen vergelijken.

  • Leon

   Een Wi-Fi verbinding geeft je nooit 100% van je internetsnelheid door. Ook wel logisch omdat het door de lucht gaat.

   Probeer eens een internetkabel in je modem te plaatsen en aan de andere kant een computer of laptop. Als je dan meet, zal je zien dat het wel de 100 Mb/s aantikt. Heb je glasvezel?

   Ps. een 4G-dekking heeft niets te maken met T-Mobile thuis. Je verbinding komt via glasvezel of de kabel in je huis. Als een T-Mobile thuis medewerker dat echt heeft gezegd... dan was het of een stageloper of hij had het over T-Mobile mobiel.

   Leon 1 februari 2021