• Freek
  T-Mobile thuis ervaringen 1 reactie

  Hallo allen,

  Wij zijn overgestapt naar T-Mobile thuis en hebben gekozen voor het 100 Mbit per seconde internet pakket. Hierbij krijg je gratis Fox Sports 1 en 59 HD zenders. Wij hadden het geluk dat we de eerste 3 maanden 15 euro korting kregen en dat we geen activatiekosten hoefden te betalen, ze hadden precies op dat moment een aanbieding (was ongeveer 2 weken terug dat we het aangesloten hebben).
  Doordat wij gebruik maken van T-Mobile op onze mobiele toestellen krijgen we 5 euro korting voor onbepaald tijd. Hierdoor betalen we in totaal de eerste 3 maanden € 25,00 en daarna een vaste prijs van € 40,00. Als je dan bedenkt dat je 100 Mbit per seconde internet krijgt is dit gewoon een heel faire prijs. Toen ik dit las twijfelde ik nog wel even maar bedacht ook al gauw dat T-Mobiel op onze mobiele telefoons uitstekend werkt.
  De installatie was zeer eenvoudig waardoor er geen monteur hoefde te komen. Binnen 15 minuutjes had ik alles al aangesloten, je moet alleen enkele werkdagen wachten totdat je het pakket in huis hebt. Deze wordt namelijk naar je opgestuurd per pakketpost.
  Nu we ongeveer 2 weken gebruik hebben gemaakt van internet en tv van T-Mobile kan ik jullie vertellen dat je precies hetzelfde krijgt als dat je bij bijvoorbeeld KPN krijgt, alleen dan voor een veel voordeligere prijs. Geen idee waarom, maar het is wel een feit. We zijn dan ook zeer blij met deze internet en tv provider. Als je het toch niet goed vind of je hebt spijt van een overstap naar T-Mobile, is het maandelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

  5/5 sterren!
  Groetjes Freek

  Freek 23 december 2020

  Ontevreden over T-Mobile Thuis?

  Probeer eens de beste keuze DELTA Fiber.

  Internet en tv providers prijzen vergelijken.

  • Yvette

   Ben wel fan van T-Mobile thuis, overal goed bereik met een hele sterke router. Monteur stelde nog voor om extra Wi-Fi punten in huis te installeren, dit vonden we niet nodig. Televisie mediabox is ook prima en geeft een goed beeld!

   Yvette 28 december 2020