• Jaap
  T-Mobile Internet & Interactieve TV 0 reacties

  Ik ben overgestapt van Ziggo naar T-Mobile Thuis. Hier heb ik geen spijt van, omdat er voor mijn gevoel niet veel is veranderd. Alleen het maandbedrag is in positieve zin veranderd. Hier ging het mij ook voornamelijk om.

  Ik krijg er gratis EPSN bij, maar dat maakt mij verder niks uit. Dat kijk ik toch niet. Het is ook fijn dat je overal TV kunt kijken via internet, maar dit had ik ook met Ziggo. TV terugkijken en pauzeren werkt allemaal ongeveer hetzelfde als bij Ziggo en minstens even goed. Kortom, het verschil van interactieve TV tussen Ziggo en T-Mobile merk ik niet eens. Dan beter een lager maandbedrag betalen.

  Internet is ook gewoon prima geregeld. WiFi is lekker snel en hier merk ik ook weinig verschil met mijn vorige provider. Ik heb nog geen problemen ondervonden met internet. Ik heb overal in huis goed WiFi ontvangst en internet is lekker snel. Hier dus ook geen klachten over. Het is gewoon wat je van internet kunt verwachten, stabiel en snel.

  Ik heb zeker geen spijt dat ik overgestapt ben naar T-Mobile Thuis, maar ik heb wel spijt dat ik het niet eerder heb gedaan. Het scheelt mij toch weer wat tientjes in de maand die ik nu aan andere dingen kan uitgeven.

  Jaap 17 september 2021

  Youfone Alles-in-1 is van alle internet en tv providers de beste keuze.