• Albert
  Slecht bereik 1 reactie

  Wij hebben thuis een abonnement van T-Mobile en het bereik wat we hier mee hebben laat echt te wensen over!
  Mijn kinderen zitten hier dagelijks over te mopperen en eerlijk gezegd kan ik ze geen ongelijk geven want ook ik zelf vind dit ontzettend irritant.
  We wonen dan wel in een klein dorpje, maar dat vind ik geen geldig excuus waarom het bereik hier slechter zou mogen zijn dan in een grote stad of iets dergelijks.
  Het is dat we een abonnement voor een jaar hebben afgesloten en dat we hier aan vast zitten, anders was ik al lang gewisseld naar een andere service hier voor.

  Albert 5 juni 2019

  Ontevreden over T-Mobile Thuis?

  Probeer eens de beste keuze Online.nl.

  Internet en tv providers prijzen vergelijken.

  • Richard

   Dit is heel herkenbaar! Wij wonen ook in een klein dorp en zodra wij het dorp in rijden bij wijze van spreken valt ons bereik weg of wordt het in elk geval een heel stuk minder.
   Dit zou niet mogen want je betaalt per maand een vreselijk hoog bedrag hier voor en dan lijkt me toch dat je hier wel een beetje kwaliteit voor terug mag verwachten.
   Mijn vrouw zegt altijd dat ik me hier niet zo druk om moet maken en dat het geen ramp is maar ik vind het gewoon slecht dat het bereik zo waardeloos is terwijl wij hier wel flink voor moeten dokken.
   Dan moeten ze het gratis maken, dan zou ik me er minder druk om maken.

   Richard 5 juni 2019Gerelateerde blogs

Oxxio netwerkacties najaar 2020!
Oxxio netwerkacties najaar 2020!

Vanaf vandaag, dinsdag 13 Oktober, brengt Oxxio op verschillende internet en tv pakketten mooie kortingacties! De eerste ... Lees verder

ACTIEInternet Tv 14 oktober 2020

Online.nl - Dat kan voordeliger
Online.nl - Dat kan voordeliger

Online.nl heeft een sterke prijsverlaging doorgevoerd. Op Alles-in-1 pakketten (DSL & KPN Glasvezel) wordt nu maar liefst ... Lees verder

ACTIEInternet Tv 2 september 2020

Budget Alles-in-1 + Google Nest
Budget Alles-in-1 + Google Nest

Budget Alles-in-1 heeft per 1 September een nieuwe actie! Klanten die zowel internet als tv bestellen, ontvangen een Google ... Lees verder

ACTIEInternet Tv 1 september 2020

Ziggo Mediabox Next
Ziggo Mediabox Next

Het is zo ver, Ziggo rolt de nieuwe en zeer verbeterde Mediabox uit, genaamd Next. Iedereen die een tv bundel heeft van Ziggo ... Lees verder

Internet Tv 2 september 2019