• roy lucas
  opzeggen abonnement zorgt voor problemen 1 reactie

  na lange tijd problemen te hebben gehad met de diensten van tmobile thuis, besloten voor een andere provider te gaan. heb aantal klachten gemeld mbt wifi en afspelen van opnames en dergelijke. nu met opzeggen abonnement ben ik verplicht nog een maand opzegtermijn te ondergaan en deze natuurlijk ook te moeten betalen. geld terug omdat de dienst de afgelopen tijd niet voldeed is geen sprake van. Begin niet aan tmobile thuis als je het niet zeker weet!

  roy lucas 5 oktober 2021

  Youfone Alles-in-1 is van alle internet en tv providers de beste keuze.
  • Irene

   Je moet het ook niet opzeggen roy.
   wij zijn als gezin erg tevreden met T-Mobile. Iedereen van ons gezin heeft hier een abonnement en we hebben hier nog nooit problemen mee gehad, dus dat zegt in mijn ogen genoeg.

   In de tekst staat dat T-Mobile goedkoper is dan de bekendere aanbieders en in principe klopt dit want ze zijn echt één van de goedkoopsten, alleen ik dacht dat ze zelf ook wel bij de bekendere aanbieders van Nederland zouden horen. Maar misschien is dat gewoon bescheidenheid van hun kant. Ze zijn sowieso een stuk goedkoper dan Ziggo en KPN bijvoorbeeld, had ik gecheckt op de websites.

   Irene 6 oktober 2021