• Gerard
  Extra korting met Internet en TV van T-Mobile 0 reacties

  Als je T-Mobile hoort, denk je misschien niet direct aan internet en interactieve tv. De meeste mensen denken dan aan een mobiele telefoon abonnement. Daar was ik ook één van, tot ik erachter kwam dat ze ook internet en tv aanbieden. Ik zag het toevallig op hun website staan en aangezien ik ook een mobiel abonnement bij T-Mobile heb, was ik wel geïnteresseerd. Voornamelijk vanwege het feit dat je extra korting krijgt wanneer je al klant bent bij T-Mobile of Tele2.

  Toen ik besloten had om over te stappen naar T-Mobile Internet en TV, heb ik dit eenvoudig gedaan via internet. Ik heb gekozen voor Internet Basic (50 Mbit/s download en 30 Mbit/s upload), Wifi Plus (Wifi-punt voor perfecte wifi) en Interactieve TV. Vast Bellen kon volgens mij ook nog, maar hier heb ik niet voor gekozen, omdat ik al een mobiel abonnement bij T-Mobile heb. Ik kon het eenvoudig afsluiten via internet en de installatie was ook zeer eenvoudig te noemen.

  Nu heb ik het een aantal maanden in gebruik en ik ben echt tevreden. Het doet niets onder ten opzichte van mijn vorige provider. Internet is snel genoeg voor mij en super stabiel. Interactieve TV spreekt voor zich en ik wil nooit meer anders. Ik ben heel blij dat ik deze twee abonnementen kan combineren voor extra korting. Dat is toch mooi meegenomen!

  Gerard 17 augustus 2021

  Ontevreden over T-Mobile Thuis?

  T-Mobile Thuis is de beste keuze.

  Internet en tv providers prijzen vergelijken.