• Iris
  Superlekker en superduur 1 reactie

  Ik ben echt verslaafd aan de koffie van Starbucks en hun lekkernijen die je hier bij kunt vinden, maar het enige nadeel hier aan is dat het zo vreselijk duur is dat ik het lang niet zo vaak kan kopen als dat ik graag zou willen.
  Eigenlijk is het ook best raar dat je zo veel geld moet betalen voor een kop koffie, ik vind wel dat hier een beetje misbruik van wordt gemaakt, want Starbucks heeft nu eenmaal de goede naam over de hele wereld en mensen zullen er toch wel koffie blijven kopen ongeacht hoe duur het ook is. Ik ben ook zo iemand, omdat ik gewoon weet dat de koffie van Starbucks ver weg de lekkerste koffie van allemaal is, dus dan betaal ik toch maar weer dat bedrag er voor maar iedere keer dat ik bij de kassa kom baal ik wel van het geld dat ik eigenlijk weer weggooi. Als ik het ergens anders koop, bespaar ik minimaal de helft van het geld, maar toch doe ik dit op de één of andere manier niet.

  Iris 8 augustus 2019

  Ontevreden over Starbucks?

  Probeer eens de beste keuze Kwalitaria.

  • Suzan

   Ik snap precies wat je bedoelt! Ik ben ook echt verslaafd en dan ook echt in hoofdletters VERSLAAFD aan Starbucks.
   De frappuccino's zijn mijn favoriet, die zijn zo slecht maar zó lekker! En dan een lekkere muffin of iets anders er bij en ik waan me alweer in de hemel hahahaha.
   Alleen al als ik er nu aan denk, krijg ik hier enorm zin in, maar het is iets te laat om nog heen te gaan voor een kop koffie want dan slaap ik vannacht denk ik niet en ik betwijfel ook of mijn vriend nu zin heeft om met me mee te gaan daar naartoe ;-)
   Maar dat bewijst wel weer hoe lekker het is en hoe verslavend het kan werken, wel bijzonder dat mensen inderdaad zo veel geld neer tellen voor een kop koffie.
   Dan moet het wel echt hele lekkere koffie zijn, wil dit het een beetje waard zijn, maar dat is het dan ook wel vind ik.
   Ik heb het er graag voor over, dat weet ik wel.
   Liever een heerlijke kop koffie hier kopen die wat duurder is dan een beker slappe koffie die nergens naar smaakt van het tankstation.

   Suzan 8 augustus 2019