• Nicole
  creditcards van Skrill 0 reacties

  Ik heb de prepaid Mastercard van Skrill, want wat ik een groot voordeel hier aan vond is dat jet het ieder moment op kunt zeggen en dat is wel een belangrijke optie voor mij. Maar als je dan geld terug wilt boeken naar je eigen lopende rekening, dan kost dit je dan wel weer 5,50 maar dat doe je toch bijna nooit dus dat neem ik dan maar voor lief.

  Het geld over maken gaat wel weer lekker makkelijk, het kost je ook maar 1 procent en ze hebben geen activeringskosten of iets dergelijks. En daarbij kost de kaart zelf je maar 10 euro, wat echt niet veel geld is voor iets als dit.
  En wat voor mij het belangrijkste is, en dat is een beetje genant, is dat het ook voor mensen te krijgen is die bij het BKR geregistreerd staan en dat sta ik. Dit houdt in dat het voor mij bijna onmogelijk is om ergens geld te lenen of iets dergelijks, maar hier kon ik gewoon terecht, wat echt heel fijn is!

  Het enige nadeel van een prepaid mastercard dat ik kan bedenken is dat ze niet overal geaccepteerd worden en dat doen ze met gewone mastercards wel. Maar op de meeste plekken worden ook deze prepaid mastercards gelukkig wel geaccepteerd.

  Nicole 14 januari 2020

  Ontevreden over Skrill Prepaid Mastercard?

  Probeer eens de beste keuze Viabuy.