• Rick
  Single klacht 0 reacties

  Als je op de website single.nl kijkt, dan zie je verschillende foto's staan van zogenaamde leden van deze website. Maar ieder nadenkend mens kan zelf ook wel bedenken dat dit modellen zijn die hiervoor zijn ingehuurd, want zulke knappe singles bestaan er amper en als ze er zijn dan zitten deze mensen echt niet allemaal op deze website. Maar toch hoop je er stiekem wel op.

  Nu wil ik zeker niet zeggen dat hier geen knappe mensen op zitten, maar ik vind het wel een slimme strategie die ze gebruiken en ik denk dat hierdoor ook veel mensen in ieder geval mannen zich hier op aanmelden, voor mij gaf dit wel de doorslag. Toen ik me hier had aangemeld ging ik gelijk op zoek in de hoop dit soort meiden/vrouwen te vinden en er waren best een paar die heel knap waren en zeker in de buurt kwamen, maar nooit zo zoals op de beginpagina.

  Dus het is niet zo dat ik hier een klacht over wil indienen, maar ik wel dat mensen zich realiseren dat dit niet de werkelijkheid is van de website zelf. Je hebt echt knappe vrouwen er op zitten, maar er zitten ook normale vrouwen en vrouwen die nu eenmaal iets minder goed bedeeld zijn als het op uiterlijk aan komt. Dat geeft niet, maar het is wel belangrijk om te weten.

  Verder ben ik echt heel erg blij met single.nl want ze hanteren een systeem die lekker eenvoudig is en zelfs mijn vader van 70 begrijpt hoe het er hier aan toe gaat. Dit heb ik hem laatst toevallig laten zien en hij vond het erg leuk, zo leuk zelfs dat hij het ook nog wel zag zitten als hij jonger was geweest zei hij haha....

  Rick 25 augustus 2019

  Ontevreden over Single.nl?

  Probeer eens de beste keuze Dateplanet.