• Mr lucky
  Beoordeling single 1 reactie

  Ik verwacht dat single.nl vooral een website is die bij mannen heel erg in de smaak valt.
  Je hoort immers erg vaak dat mannen er nog niet klaar voor zijn om zich te binden en dat dat ook de voornaamste reden is geweest waarom het stuk liep in de relatie.
  Bij single.nl gaat het om ‘genieten van het leven’ en tevens dat je je niet perse meteen hoeft te binden maar dat verliefd worden wel mag.
  Wanneer ik naar mijzelf kijk dan spreekt mij dit heel erg aan, maar ik denk dat er met mij nog heel veel andere mannen en misschien ook wel ongebonden vrouwen zijn die dit ongedwongen concept heel erg zien zitten.
  Als je op single.nl inlogd dan ziet alles er ook gewoon keurig uit en verschilt het niet EEG veel van andere online datingwebsites.
  Hetgeen wat deze site zo anders maakt dan anderen vind ik vooral de achterliggende gedachte.

  Mr lucky 24 augustus 2019

  Ontevreden over Single.nl?

  Probeer eens de beste keuze Dateplanet.

  • Daan

   Alsof je mijn gedachten kunt lezen makker, dat was namelijk exact de reden voor mij om me aan te melden op single.nl in plaats van op een andere website.
   Ik wil wel daten, maar wil ook mijn vrijheid en ongebondenheid blijven behouden en op single.nl weten de vrouwen dit vooraf al dat dit zo kan zijn en hebben ze dus niet iets waar ze later over kunnen gaan zeuren.
   Kijk mocht ik toch hals over kop verliefd worden op iemand hier dan is het weer een ander verhaal en dat is ook goed, maar eerlijk gezegd zie ik dat nog niet zo snel gebeuren.

   Daan 24 augustus 2019