• Hans
  Goede en snelle service 2 reacties

  Ik had in een korte periode tijd ineens een creditcard nodig en bij heel veel banken werd hier moeilijk over gedaan en wilden ze me hem niet zo snel verstrekken.
  Dan had ik hem pas gekregen als het al te laat was geweest en was het dus niet meer nodig.
  Totdat ik dus hier kwam en het hier wel snel geregeld kon worden, dus ik was heel blij en vooral dankbaar voor de klantenservice .
  Ze hebben mij hier heel erg goed geholpen en zonder van Revolut was het mij ook niet gelukt en had ik echt (financiële) problemen gehad, dankzij Revolut dus niet.

  Hans 20 juli 2019

  Ontevreden over Revolut Card?

  Probeer eens de beste keuze Viabuy.

  • Zack

   Ik vind het echt belachelijk dat je dan niet geholpen wordt wanneer je het wel hard nodig hebt. Dan zouden ze niet zo moeilijk mogen doen naar mijn mening en moeten ze je gewoon helpen om hier aan te komen.
   Wel heel fijn dat Revolut je dan wel tot dienst kan zijn en dat zij niet zo moeilijk doen zoals sommige andere banken dat dus schijnbaar wel doen, heel vervelend dat.

   Zack 20 juli 2019

  • Xanne

   Het klinkt misschien heel hard en heel gemeen maar die geldproblemen had je vast niet zo maar en dan vind ik het juist goed dat die banken je niet zo maar een creditcard wilden verstrekken.
   Dat moet je dan ook een beetje als een soort bescherming tegen jezelf zien, want door die creditcard lijken je geldprobleem dan weg te zijn, terwijl dat niet het geval was.
   Dus realiseer je alsjeblieft goed waar je aan begint en laat je niet te veel verleiden om van alles en nog wat met je creditcard te gaan kopen.

   Xanne 31 juli 2019