• MGTOW
  Relatieplanet.nl stopt per 1 juli 1 reactie

  Datingsite en app Relatieplanet.nl stopt vanaf 1 juli. Dat is misschien maar goed ook. Krijg ik dus een e-mail met deze informatie waarin staat dat ik onbeperkt sleutels krijg om berichten te kunnen starten en openen. Log ik in, staat er plots een beperking van 200 sleutels. Zelfs nu proberen ze je nog op te lichten. Het is ook niet meer mogelijk om te betalen wat inhoudt dat je vrij beperkt bent.

  Maar wat ik al zei, het is maar goed dat Relatieplanet.nl er mee stopt. Ik lees hier, net als op alle andere fora, enkel negatieve recensies en daar komt nog eens bij dat de website gewoon niet werkt. Als gratis lid kan je werkelijk niets! Geen gesprek starten, geen foto's inzien en zelfs profielbezoekers werden niet getoond. Dit was voorheen 1 van de grotere datingsites en apps van Nederland en nu zijn er maar een handje vol mensen online, helaas terecht.
  Dan komen ze dus met de reden dat buitenlandse datingapps Relatieplanet voorbij is gestreefd... De echte waarheid is, naar mijn mening, dat ze er niets aan hebben gedaan om er een succesvol concept van te maken. In de tijd dat apps in opkomst waren, ging het bij Relatieplanet helemaal mis. Waarom? De app werkte heel slecht met veel fouten. Dit kan je ook teruglezen in de appstore recensies. Tevens werkt de site, zoasl ik al heb opgesomd, heel slecht! Veel functies werken gewoon niet goed en ja dan lopen de leden weg!

  Ook al is het terecht, en heeft Relatieplanet dit helemaal aan zichzelf te denken. Het is wel spijtig dat zo'n groot bedrijf er mee stopt. Waar gaan alle leden nu heen? Tinder? Waar je niet eens lekker door profielen kan bladeren? Ik moet het allemaal nog zien.

  MGTOW 6 juni 2021

  Ontevreden over Relatieplanet?

  Probeer eens de beste keuze Dateplanet.

  • Freek Janssen

   Zijn inmiddels veel betere keuzes dan Relatieplanet. Jouw review weergeeft precies zoals het is. Website en apps met fouten. Het is heel onduidelijk wat je wel en niet kunt als gratis en betaald lid. Je hebt bepaalde sleutels. Denk dat niemand er iets van snapt. Gewoon lekker Badoo gebruiken of een goede Nederlandse datingsite als Lovezone werkt prima.

   Freek Janssen 6 juni 2021