• Loek
  Blij met Pure Energie 0 reacties

  Ik heb me al een tijd aangemeld bij Pure Energie en hier ben ik nog steeds heel blij mee. Vandaar ook deze beoordeling. Mijn nieuwsgierigheid werd geprikkeld door de reclames er over en toen ben ik gaan rondkijken op Google.

  Ik was bang dat groene energie duur zou zijn, maar dat is helemaal niet zo. Het personeel van Pure Energie was erg toegankelijk en aardig en dit geeft een prettig gevoel. Ik heb een keer gehad dat de factuur niet klopte, het bedrag dat hier op stond was ineens veel duurder dan ik gewend was en dat bleek niet te kloppen. Toen ik zo snel mogelijk contact zocht, werd het meteen nagekeken en was al snel de fout gevonden. Niet heel veel later was het probleem opgelost en had ik bericht dat het geld wat ik teveel had betaald terug gestort zou worden op mijn rekening. Dit is nu allemaal enige tijd geleden en het geld heb ik ook keurig terug gekregen. Heel erg blij ben ik met deze goede service.

  Na dit voorval is het altijd goed blijven gaan, we hoeven zelf eigenlijk nooit iets te regelen. Dit wordt allemaal voor ons gedaan en geregeld. Ik ben een hele tevreden klant.

  Loek 23 december 2020

  Ontevreden over Pure energie?

  Probeer eens de beste keuze Endi Energie.

  Energieleveranciers prijzen vergelijken.