• Josje
  PAS OP 0 reacties

  PAS OP!! Bij Powerpeers word je belazerd en misleid..

  Los van het feit dat de klantenservice van Powerpeers niks voor je doet en je respectloos te woord staat, word je het hele jaar een worst voorgehouden met mooi verbruikscijfers echter puntje bij paaltje passen snel de meterstanden en de tarieven aan zodra de jaarnota moet worden opgemaakt.
  Je maandelijkse verbruik zou dan ineens slechts een inductie zijn, dit terwijl er meermaals letterlijk is toegekend dat de Maandelijkse bedragen leidend zijn en 100% kloppen.
  Powerpeers verzuimt de opgenomen telefoongesprekken te verstrekken waarin dit valt te verifiëren ondanks ze dit verplicht zijn.
  Ze zeggen enkel dat het niet waar is, maar verstrekken ook de gesprekken niet...?

  Sommige geven me gelijk maar ik heb nog steeds me geld niet terug! ( 254,) en men gaat als klap op de vuurpijl nu 160,- incasseren zonder overleg!
  Daarbij uiteraard direct de dreigementen van Powerpeers met deurwaarders enz indien er niet spoedig word betaald.

  Bellen naar Powerpeers heeft geen zin, mailen ook niet..
  Zonde van je tijd!
  Je word van het kastje naar de muur gestuurd en komt geen stap verder. Omdat ze een groot betaald juridisch team in dienst hebben weten ze dat de normale burger niet zomaar een advocaat kan bekostigen en 9 van de 10 keer maar “akkoord” gaat om van het gedoe af te zijn. Kortom we laten te veel over ons heenlopen. Mensen wees aub gewaarschuwd ,

  Josje 12 juli 2020

  Pure Energie is van alle energieleveranciers de beste keuze.