• George
  Underdog 1 reactie

  Oxxio is best een grote energieleverancier, maar toch heb ik altijd het idee dat het een beetje de underdog is en ook zal blijven.
  En dat terwijl Oxxio naar mijn weten altijd erg leuke aanbiedingen en deals heeft die het wel aantrekkelijk maken om over te stappen.
  Dat is voor mij in het verleden ook de reden geweest om over te stappen, zo kreeg een paar jaar geleden een IPad als ik overstapte en bovendien een fikse korting de eerste tijd van mijn contract daar.
  Nog steeds betaal ik nu aanzienlijk minder dan wat ik voorheen bij een andere leverancier deed, dus ondanks dat de korting inmiddels is afgelopen, ben ik alsnog goedkoper uit dan wat ik eerder altijd was.
  Daarom snap ik ook niet zo goed dat er niet veel meer mensen hier zitten, maar misschien worden ze dan ook wel duurder als er meer mensen komen, dus ik vind het helemaal prima zoals het nu is.

  George 23 juni 2019

  Pure Energie is van alle energieleveranciers de beste keuze.

  Bezoek Pure Energie

  • Martin

   Dat klopt wel wat je zegt, over dat hele underdog idee. Volgens mij wordt Oxxio altijd een beetje onderschat door de bevolking, ik denk dat veel mensen voor de grote namen kiezen omdat ze dan denken dat deze automatisch ook beter zijn dan de minder bekende namen. Wat natuurlijk helemaal niet waar is en dat weten wij, maar lang niet iedereen is hier van op de hoogte. Ik vind het altijd een beetje oppervlakkig als mensen alleen voor de grote namen gaan, maar zo heeft ieder zijn eigen mening. En je moet je er wel in verdiepen om op de hoogte te zijn van de verschillende mogelijkheden en ik denk ook dat heel veel mensen deze moeite gewoon niet nemen om dat te doen en zo dus heel veel leveranciers mislopen.

   Martin 23 juni 2019