• Win
  Hoge prijs 1 reactie

  Dat is dan weer een groot nadeel van een soort maatschappij als Oxxio vind ik, ze zijn lang niet zo groot en populair als een aantal andere maatschappijen en kunnen dis niet echt mee doen met de concurrerende prijzen.
  Daardoor betaal je hier gewoon een stuk meer dan wanneer je naar een relatief grotere maatschappij gaat en het is misschien niet goed voor de maatschappij maar dan kies ik toch wel echt voor mijn eigen portemonnee.
  Ik vind het sneu voor Oxxio hoor, maar als ik bij een andere maatschappij hetzelfde krijg voor minder geld dan is die keuze voor mij eenvoudig.

  Win 10 juli 2019

  Ontevreden over Oxxio?

  Probeer eens de beste keuze Budget Energie.

  Energieleveranciers prijzen vergelijken.

  • Robert

   Oxxio is helemaal niet duur vind ik juist! En het is meerdere malen de nummer één leverancier van Nederland geworden, dat zegt ook wel wat vind ik en dat worden ze niet zo maar omdat ze geen goede leverancier zijn. Dat ze niet groot zijn als andere maatschappijen zoals jij zegt snap ik ook niet haha want volgens mij is dit juist één van de grotere, maar dat maakt mij trouwens niet eens uit. Waarom zou je perse bij een bekende maatschappij willen zitten, dat het een goede leverancier is vind ik veel belangrijker dan of het bekend is of niet.

   Robert 6 januari 2020