• H v Beek
  Ourtime positieve review 0 reacties

  Zie veel negatieve reacties, kan mij na 15 maanden daar niet in vinden. Dat ik er nog steeds op sta heeft meer met mijzelf te maken daar ik niet zo gauw contact durf te maken of dat er geen match is, maar zie wel meerdere die al een lange tijd zoeken op Ourtime.

  Je kunt zelf opzeggen voor de wettelijke opzegtermijn (al na 24 uur). Na een tijdje zonder volledig lid te zijn krijg je altijd wel weer een aantrekkelijke aanbieding b.v. van €4,99 voor een maand full member.

  De profielen zijn niet nep! en als er eens een verdacht persoon mij benaderde was deze al snel verwijderd door de site zelf als verdacht persoon. Als je geen full member bent is het op een betalende site begrijpelijk dat je weinig kunt, er zijn ook gratis sites waar jan en alleman of vrouw opstaat en er weinig die serieus zijn.

  Een ieder maakt zijn profiel en foto(s).. (wel of niet recent) naar zijn of haar wens conform hij of zij veel of weinig reacties krijgt, en lijkt mij dat je zelf kunt weten of iemand wel of niet goede bedoelingen heeft of dat het je wat lijkt!
  Enigste vervelende wat ik persoonlijk vind is dat men je zomaar kan blokkeren na dat ze jouw profiel hebben bezocht.
  Een 'gewone' site zoals zo vele!

  H v Beek 7 mei 2021

  Ontevreden over Ourtime?

  Probeer eens de beste keuze Dateplanet.