• Rick
  Het zijn oplichters 0 reacties

  Alle positieve reviews die je hier ziet, zijn hoogstwaarschijnlijk fake en door de mensen achter Ourtime zelf geschreven. Hier mijn ervaring met Ourtime.

  Ik had een account aangemaakt net als vele en ben onder andere ook Premium geweest voor een hele korte tijd. Premium is immers niet al te duur en in vergelijking met vele heeft Ourtime inderdaad ook een automatische incasso. Deze heb ik snel uitgeschakeld dus tja tot dusver nog eigenlijk redelijk positief. Nadat ik mijn Premium aankoop had gedaan nam mijn mening al gauw een omschakeling.

  Ik kreeg al gauw meerdere berichten van verschillende dames. Leuk! Zou je dan denken. Maar alle gesprekken namen al gauw dezelfde wendingen. Alle vrouwen zeggen je ff hoi en beginnen daarna om extra foto's te sturen via de chat. (Ook al had ik al 4 a 5 foto's op me profiel). Maar foto's versturen in de chat kan niet en willen ze meteen prive gegevens en dergelijke wat ik zeker niet doe.

  Omdat letterlijk ieder gesprek zo verliep vertrouwde ik de site niet meer en ben ik Ourtime gaan mailen. Ourtime zichzelf natuurlijk verdedigen dat de profielen en gesprekken etc. echt zijn maar ik hield voet bij stuk.

  Op 10 januari heeft Ourtime mijn account verwijderd en mij verteld over de mail dat ik mijn geld (restitutie) terug zou krijgen. Prima dacht ik, alleen duurde dit wel erg lang. Hierover had ik ook weer gemaild want ik vroeg mij af waar het bleef en ik werd doorgestuurd naar de voorwaarde op de site van Ourtime. Hier staat dat het 14 dagen kon duren en die waren toen nog niet voorbij.

  Nu is het onderhand 17 februari, we zijn meer als een maand verder. De 14 dagen op de site zijn al lang voorbij, maar raad eens? Ik heb nog geen enkele cent terug ontvangen. Sinds dat laatste antwoord waarin ik naar de voorwaarde werd gestuurd reageert Ourtime niet eens meer op mijn mail en er is verder geen enkele optie om contact te krijgen met de mensen die hier achter zitten.

  Voorheen ook nooit een review geplaatst, aangezien op een gegeven moment zag dat mensen geen geld meer terug kregen als ze hier ook maar iets negatiefs hadden geplaatst was ik er ook wat huiverig voor en keek ik dus wel uit. Maar nu ze zich zelf niet aan hun eigen voorwaardes houden vind ik dat zoveel mogelijk mensen moeten weten hoe nep deze site wel niet is.

  Dus a.u.b. mensen doe het niet, deze site is verspilling van je geld en tijd, het is een grote neppe bende en als je ze er mee confronteert dan willen ze kennelijk niks meer met je te maken hebben en kan je fluiten naar je centen.

  Rick 17 februari 2020

  Ontevreden over Ourtime?

  Probeer eens de beste keuze Dateplanet.