• Math Geurts
  Weigert elk e-mail contact wegens spam. 0 reacties

  Best bijzonder, voor een aanbieder van internet dat je alle e-mail contact weigert wegens spam. Orange is in 2008 overgegaan naar Online dus vandaar dat ik hier de review plaats. De e-mail als volgt:

  Geachte heer, mevrouw,

  De e-mail die binnenkomt op dit e-mailadres wordt door ons niet meer gelezen. Op dit adres ontvangen we namelijk een heleboel e-mail die we niet kunnen beantwoorden, zoals bijvoorbeeld spam. We vragen u om op een andere manier contact met ons op te nemen. Hieronder vindt u een aantal manieren waarop wij te bereiken zijn, afhankelijk van de vraag of opmerking die u heeft.

  abonnee
  U bent al abonnee bij ons en u heeft een administratieve of technische vraag over uw abonnement. Ga dan naar http://www.orange.nl/helpform en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord (u vindt deze gegevens in de bevestigingsbrief van uw abonnement). Uw vraag wordt daarna beantwoord door een medewerker van onze klantenservice. Omdat de klantenservice door het inloggen meteen de juiste informatie heeft, kunnen ze beter en sneller reageren op uw vraag. Na het verzenden van uw vraag kunt u via http://www.orange.nl/klantenservice naar ‘mijn vragenoverzicht' gaan. Daar kunt u de status van uw vragen bekijken. U ziet hier ook een overzicht van vragen die u eerder aan ons heeft gesteld.

  nog geen abonnee
  U bent nog geen Orange abonnee en u wilt informatie over een van onze producten of diensten. Ga dan naar http://www.orange.nl/belmij en laat uw gegevens achter. Onze verkoopafdeling neemt dan zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.

  Wilt u liever direct telefonisch contact met ons? Ga dan naar http://www.orange.nl/contactinformatie voor onze telefoonnummers.

  Met vriendelijke groeten,
  Orange Nederland Breedband B.V.

  Math Geurts 5 februari 2021

  Ontevreden over Online.nl?

  Online.nl is de beste keuze.

  Internet en tv providers prijzen vergelijken.