• Liza
  online.nl slecht 1 reactie

  Echt niet te geloven hoe vaak mijn internet wel niet uitvalt, ik zit voor mijn internet bij online.nl en ik wou dat dit niet zo was. Ik vind dit echt bloed en bloedirritant. En al helemaal nu, wanneer bijna heel Nederland vanuit huis moet werken dus wanneer het extra belangrijk is dat je een beetje over goed lopend internet beschikt. Heel erg slechte provider!

  Als ik contact op neem met de klantenservice hiervan word ik van het kastje naar de muur gestuurd en weer terug, ik schiet er dus helemaal niets mee op. Zij weten ook niet waar het aan ligt en kunnen er helaas niets aan doen, was laatst het antwoord waar ik het maar mee moest doen. Wat heb ik daar nou weer aan?! Kies hier niet voor mensen, ik zou naar een andere provider gaan als het op een beetje goed werkend internet aankomt.

  Liza 4 oktober 2020

  Ontevreden over Online.nl?

  Online.nl is de beste keuze.

  Internet en tv providers prijzen vergelijken.

  • Claire van den Berg

   GA NOOIT EN TE NIMMER MET DIT BEDRIJF IN ZEE!!! Echt, dit is by far het meest klantonvriendelijke en incompetente bedrijf wat ik OOIT heb meegemaakt. Ik vind het werkelijk waar crimineel hoe ze met mij als klant van 20 jaar zijn omgegaan. Het is een lang verhaal om uit te leggen wat er voorgevallen is, maar geloof me, dit is echt een bedrijf wat NIET deugt. VER VAN WEGBLIJVEN DUS.

   Claire van den Berg 28 mei 2021