• k
  Online is de slechtste keuze 2 reacties

  Online.nl is een bedrijf die niets voor zijn klanten doet, en deze zelfs bedonderd.
  Contracten worden eenzijdig aangepast, prijs gaat van de ene op de andere dag bijna 12% omhoog. TV kastje werkt uiterst traag en de klantenservice- medewerkers zijn zo geïnstrueerd dat deze de klant zo snel mogelijk met een kluitje in het riet sturen. De medewerkers snappen soms wel dat e.e.a niet klopt bij hun bedrijf maar mogen daar niets aan doen.
  Dus wees gewaarschuwd, ga nooit naar Online.nl, want dat geeft enkel stres en narigheid.

  k 2 juli 2021

  Ontevreden over Online.nl?

  Probeer eens de beste keuze T-Mobile Thuis.

  Internet en tv providers prijzen vergelijken.

  • Wim Jansen

   Ik vind dat dit internetbedrijf wel wat meer liefde verdiend dan dat jij nu schrijft. Online.nl was er al toen menig mens nog een pamper om had. Altijd goed internet geleverd waarbij ik me zelfs nog kan herinneren dat het via een inbelmodem ging. Nu hebben ze zich uitgebreid dat ze ook tv en bel diensten leveren. Voor mij nooit anders en qua prijs altijd een stuk goedkoper dan Ziggo en KPN. Voor mij dan ook totaal geen stress en narigheid.

   Wim Jansen 4 juli 2021

  • Albert Borreman

   Glasvezel verbinding niet goed afgeleverd, ondertussen tegen de afspraak in adsl eraf gegooid. Niet in staat om dit op korte termijn op te lossen. Geen mogelijkheid om netwerk beheerder Caiwe te pushen om monteur langs te laten komen. Beloofde e-mails niet gestuurd. Zeer slecht bedrijf. Je koopt iets maar er wordt niet geleverd en erger nog ze brengen je in de problemen. Nooit aan beginnen.

   Albert Borreman 31 juli 2021