• Timon
  Gratis Eredivisie kijken 0 reacties

  Bij Online.nl krijg je bij je basis tv-pakket 4 gratis ESPN kanalen zodat je gratis Eredivisie kunt kijken. Ook krijg je gratis Films & Series, een handige TV App en kun je tv opnemen en terugkijken. Eigenlijk alles wat je tegenwoordig wilt. Het verschilt in dat opzicht niet veel met andere providers. Wat wel verschilt is dat je gratis Eredivisie kunt kijken. Dit was voor mij persoonlijk de reden waarom ik ben overgestapt naar Online.nl. Ik kon wel apart ESPN nemen, maar dat had mij veel meer gekost dan wat ik bij Online.nl betaal. Verder is er niks aan te merken op het tv-pakket van Online.nl.

  Internet is ook zeer goed te noemen. Ik heb 100 tot 500 MB/s download en 30 tot 500 MB/s upload. Dit is voor mij meer dan voldoende. Af en toe download ik een game en verder bekijk ik dagelijks wat verschillende websites. Alles gaat lekker snel, het downloaden, het online gamen en websites bezoeken. Het wifi-modem heeft een goed wifi-bereik. In het hele huis heb ik minimaal 3 van de 5 wifi balkjes. Zelfs op zolder !! Internet heeft er bij mij ook nog nooit uitgeleggen. Super stabiel dus.

  Ik heb uitgebreid verschillende providers vergeleken en zelfs met ESPN is Online.nl het voordeligste voor mij. Voordeliger dan T-Mobile, KPN en Ziggo. Toen ik dit zag ben ik snel overgestapt en de overstap ging heel makkelijk.

  Timon 6 oktober 2021

  Youfone Alles-in-1 is van alle internet en tv providers de beste keuze.