• P. Dijkstra
  Goedkoper dan Ziggo en KPN 0 reacties

  Lang ben ik klant geweest van Ziggo en daarvoor heb ik zelfs nog KPN gehad. Er is niks mis met Ziggo of KPN, alleen moet je daar ook flink voor betalen. Daarom besloot ik een tijd terug om eens verder te kijken naar goedkopere alternatieven. Ik vond o.a. Budget Alles in 1, T-Mobile thuis, maar ook Online.nl.

  Online.nl kwam als zeer voordelig uit de vergelijking en ik had een beter gevoel bij Online, dan bij bijvoorbeeld een Budget Alles in 1. Je kunt vergelijken tot je een ons weegt, maar soms moet je ook deels je gevoel volgen. Dit heb ik gedaan en een contract afgesloten bij Online. Dit kon allemaal eenvoudig via de website en was heel snel geregeld.

  Ik gebruik Online nu al een aantal maanden en ik moet zeggen dat het zeker niet onderdoet voor Ziggo en KPN. Alleen de prijs doet onder. Ik ben zeer tevreden met mijzelf dat ik de overstap heb gemaakt naar Online. Kan ik toch weer een paar extra biertjes drinken in het weekend. Het zal je verbazen hoeveel je nog kunt besparen op dingen als alles in 1, energie en je mobiele telefoon abonnement. Alleen ben ik er een beetje laat mee begonnen. Ik dacht er nooit zo over na, maar nu wel.

  P. Dijkstra 20 oktober 2021

  T-Mobile Thuis is van alle internet en tv providers de beste keuze.

  Bezoek T-Mobile Thuis