• Boris
  Fox sport 1 2 3 gratis 1 reactie

  Wij kregen een folder in onze brievenbus dat wanneer je nu overstapt naar online.nl dat je dan Fox sport 1, 2 en 3 een tijdlang gratis kunt ontvangen, dat maakte het voor mij zeker de moeite waard om dit in ieder geval even te onderzoeken.
  Ik ben zelf een fanatieke sporter en vind het ook erg leuk om voetbal en dergelijke te kijken, maar wanneer ik zelf voor fox sport zou moeten betalen, zou ik dit een beetje zonde vinden.
  Je betaalt normaal gesproken iets van 18 euro per maand extra geloof ik als je dit wilt ontvangen en dat wordt mij te gek, maar voor zo'n deal en dat je het dan een tijdlang gratis hebt is natuurlijk altijd goed!
  En wie weet bevalt het zo goed dat ik daarna niet meer zonder kan en ik het alsnog zelf wil aanschaffen, ik zie de bui zelf in ieder geval al hangen.
  Nu weet ik het niet heb weet ik nog niet wat ik mis en dan vind ik dat niet zo'n probleem, maar als je het een tijdje hebt gehad en het beviel goed en dan heb je het ineens niet meer, dan wordt het lastig.
  Dat probleem hebben wij ook al eens gehad met een periode gratis netflix, daar konden we later ook niet meer zonder.
  Dus we zullen zien.

  Boris 22 augustus 2019

  Ontevreden over Online.nl?

  Probeer eens de beste keuze DELTA Fiber.

  Internet en tv providers prijzen vergelijken.

  • Leroy

   Helemaal mee eens! Ik ben inmiddels al over gestapt en ik ben er erg tevreden over en blij met mijn keus.
   Ik ben er per maand op vooruit gegaan want ik betaal nu minder geld per maand voor de televisie en dergelijke en daarbij heb ik die drie zenders er ook nog eens extra bij.
   Nu ben ik ook echt iemand die enorm kan genieten van sport kijken, voetbal of wat voor sport dan ook ik vind bijna alles wel leuk.
   Dus deze aanbieding was voor mij gemaakt en ik zal nu ook veel meer televisie gaan kijken dan wat ik voorheen deed dat is iets wat ik nu al zeker weet.

   Leroy 22 augustus 2019