• Gi
  Bestel niet bij online 2 reacties

  BESTEL NOOIT BIJ ONLINE!
  KOMEN HUN EIGEN AFSPRAKEN EN BELOFTES NIET NA!
  VERVOLGENS ZIT JE VAST IN CONTRACT HEL!

  Een abonnement afgesloten waarbij zij aangaven dat internet afsluiting afgesloten kon worden op desbetreffend adres. Ineens bleek dat zij toch niet konden leveren op desbetreffend adres maar was het contract al ondertekend en konden wij niet meer dit annuleren.

  Helaas geen klantenservice op dit gebied; ondanks dat zij zelf telefonisch hadden beloofd en gezegd dat zij internet konden leveren en het daarna niet zo bleek te zijn hebben wij alsnog voor niks moeten betalen omdat ze anders aanmaningen zouden sturen. Zelfs dubbel betaald omdat wij internet moesten afsluiten bij een provider die wel kon leveren.

  Om zo snel mogelijk van hun af te zijn besloten wij dat wij het resterende bedrag voor het abonnement wilden overmaken. Dit hebben wij gedaan. Met daarbij de vraag of zij een bevestiging e-mail konden toesturen waarin stond aangegeven dat het contract beëindigd was. Dat kon niet volgens hun, maar zij beloofden ons telefonisch dat dit zou gebeuren.

  Sindsdien krijgen wij nog steeds e-mails van hun waarin zij geld van ons vragen terwijl wij alles hebben betaald en het contract hebben beëindigd.

  Wij hebben inmiddels meer dan 9x keer met de klantenservice meer dan een uur gebeld waarin wij steeds het opnieuw het verhaal moesten uitleggen en waarin ons steeds opnieuw werd beloofd dat het nu echt beëindigd was en dat online.nl ons een bevestiging hiervan zou opsturen en contact met ons zou opnemen. Dit is tot op heden nog geen 1x gebeurt en inmiddels blijven de e-mails waarin zij geld vragen oplopen en dreigen zij met kostenverhoging terwijl alles al geregeld en beëindigd hoort te zijn.

  Zij hebben niks op orde, weten van niks - het voelt als een crimineel bedrijf die er alles aan doet om op een "legale" uitziende manier zoveel mogelijk geld van je uit te persen.

  In een van de telefoongesprekken gaf de medewerker zelfs toe dat hij niet kon ontkennen dat online.nl niet een criminele bedrijf is.

  Gi 27 mei 2021

  Ontevreden over Online.nl?

  Online.nl is de beste keuze.

  Internet en tv providers prijzen vergelijken.

  • Kevin

   Online heeft intern de systemen niet op orde waardoor bijna alles fout loopt: contract afspraken over prijs komen ze niet na, opzeggen is een drama.
   Verschrikkelijk onbetrouwbaar. Mensen van klantenservice doen wel aardig maar kunnen (technisch) helemaal niks voor je betekenen. Elke brief die ik heb ontvangen van ze zit vol met fouten en onjuistheden.
   Vermijden deze provider.

   Kevin 27 juni 2021

  • Albert Borreman

   Heel herkenbaar. Nooit aan beginnen. NOOIT MET ONLINE.NL IN ZEE GAAN

   Albert Borreman 31 juli 2021