• Piet
  Goede aanbieder 1 reactie

  Ik verbaas me er een beetje over dat hier niet veel meer lofzangen op staan over NLex want ik ben echt laaiend enthousiast over deze aanbieder.
  Ik ben altijd wat sceptisch als ik moet overstappen en al helemaal als dit ook nog eens naar een aanbieder is waar ik nog nooit van had gehoord.
  Maar ik kwam er via een vriend bij en die vriend vertrouw ik met alles dus vandaar dat ik het toch gedaan heb.
  En wat een topaanbieder is NLex zeg, dus hierbij naar alle mensen in Nederland die willen overstappen naar een andere maatschappij of mensen doe zich gewoon een beetje aan het oriënteren zijn, als ik jullie was zou ik hier ook voor kiezen!
  Hopelijk gaan de prijzen dan ook nog iets verder omlag als er meer klanten komen, want dat zou dan weer wel erg fijn zijn!

  Piet 22 juli 2019

  Youfone Alles-in-1 is van alle internet en tv providers de beste keuze.
  • Bart

   Dan vraag ik me wel af waar jij zo enthousiast over bent, want dat enthousiasme deel ik absoluut niet.
   Want je zegt dat je laaiend enthousiast bent zelfs, maar er staat niet bij waarom en ik ben echt nieuwsgierig naar de reden van dit enthousiasme.
   Gelukkig ben je het wel met me eens dat NLex iets aan hun prijzen moeten doen, want wat dat betreft komen ze totaal niet in de buurt van verschillende andere aanbieders waar ze mee moeten concurreren.
   Als dat nou het enige zou zijn, maar ook verder vind ik de service niet top van NLex en dan is het zo'n opeenstapeling van allemaal kleine dingen die zich dan gaan ophopen tot één groot irritatiepunt.

   Bart 27 juli 2019