• Patrick
  NLE energie klacht 1 reactie

  NLE energie is een hele onbetrouwbare energie leverancier.
  Ze maken allerlei aanpassingen bij je lopende rekeningen en wijzigen standen zonder dat ze hier ook maar iets over overleggen en dan zit je achteraf gezien met de gebakken peren.
  Ik ben nu al enige tijd bezig om dit terug gedraaid te krijgen en ik ben inmiddels maanden verder en nog steeds niets opgeschoten.
  Andere mensen zou ik dan ook absoluut niet adviseren om met deze website in zee te gaan, want ze lichten je echt een pootje.
  De prijzen lijken mooi met relatief lage bedragen, maar met dit soort rare fratsen ben je nu toch veel duurder uit dan bij welke andere maatschappij dan ook en dat is niet waarvoor je hiermee akkoord ging.
  Ik kan me niet voorstellen dat hier mensen zijn die hier een goede beoordeling voor willen geven, ik in ieder geval zeker niet!

  Patrick 18 augustus 2019

  Ontevreden over NLE?

  Probeer eens de beste keuze HalloStroom.

  Energieleveranciers prijzen vergelijken.

  • Menno

   Hier kan ik me absoluut niets bij voorstellen en ik heb dit hier zelf ook nog nooit meegemaakt.
   De kans is dus erg groot dat er ergens iets van een misverstand heeft plaats gevonden en ik denk dat het goed is dat je contact op neemt met de website, zelf zou ik dit telefonisch doen, dan heb je de kortste klap.
   Ik heb vorig jaar één keer gehad dat ik dacht dat er iets niet helemaal klopte, heb toen contact opgenomen en nog geen dag later was het probleem verholpen.
   Dus je kunt er voor kiezen om via de mail contact op te nemen, maar waarschijnlijk krijgen zij zoveel mailtjes per dag dat het wel even duurt voordat ze je vraag dan kunnen beantwoorden, laat staan het probleem verhelpen.
   Maar dat is je eigen keuze natuurlijk, ik wilde je alleen de tip geven, omdat ik telefonisch erg goed geholpen ben.

   Menno 18 augustus 2019