• Simar
  Neostrada gaat verder als Versio 0 reacties

  Ik kreeg net een e-mail dat Neostrada verder gaat als Versio. Waar ik met beide webhostingbedrijven heb samengewerkt met domeinnamen en servers, is mijn mening dat Neostrada veel hoger staat aangeschreven dan Versio.
  Snap dan ook niet waarom deze samenwerking nodig was vanuit Neostrada's kant. Misschien de prijzen toch te laag door de hoge concurrentie? Naar mijn weten was Neostrada verreweg het goedkoopst als het ging om domeinnamen. Versio had ik wat commotie mee gehad omdat een website niet online ging, allerlei storingen en ik werd bijna niet geholpen.

  Ik vind het erg jammer, deze samenwerking. We gaan het zien hoe het door zal gaan. Ik blijf er sowieso bij en zie het wel. De goede communicatie en dienstverlening van Neostrada zal vast niet helemaal weg gaan.

  Hieronder de e-mail die ik heb ontvangen:

  ---
  Neostrada gaat verder als Versio

  Goed nieuws! We gaan onze krachten bundelen met Versio, een van de grootste hostingproviders van Nederland. Wil je meer weten? Hieronder lees je meer informatie.

  Waarom gaat Neostrada verder als Versio?
  Klanten vragen om steeds meer online oplossingen. Door onze technologie, kennis en specialisten bij elkaar te brengen kunnen we onze diensten nog eenvoudiger, sneller en betrouwbaarder maken. Dit betekent ook dat we jouw (technische) vragen nog beter kunnen beantwoorden. Samen kunnen we je dus dubbel zo goed helpen om jouw website online succesvol te maken.
  Versio is een van de grootste hostingproviders in Nederland en helpt al meer dan 170.000 bedrijven en particulieren met hun online succes. Niet alleen onze missie is hetzelfde, ook ons DNA is hetzelfde; bij Versio worden ze, net als wij, blij van het bieden van goede, persoonlijke service. Naast het team dat je al kent, hebben we samen nog meer deskundige collega’s om jou te helpen.

  Wat betekent dit voor jou?
  Je hoeft zelf geen actie te ondernemen. We zullen je dan ook niet vragen zaken aan te passen of andere acties te ondernemen. Op de achtergrond zijn we bezig om onze krachten te bundelen om samen verder te gaan als Versio. We houden je uiteraard op de hoogte als er ontwikkelingen zijn. Je kunt gewoon contact blijven opnemen met de Neostrada helpdesk als je vragen hebt.

  We kijken er naar uit om samen met Versio onze missie nog beter te kunnen realiseren, namelijk jouw website online succesvol maken. We hopen dat we je nog lange tijd mogen helpen. Onder een andere naam, maar met dezelfde persoonlijke en deskundige service zoals je van ons gewend bent.

  Heb je nog vragen? Op onze informatiepagina vind je meer informatie.

  Met vriendelijke groet,

  Team Neostrada
  ---

  Altijd blij klant geweest dus ik geef 4 sterren.

  Simar 14 september 2021

  Ontevreden over Neostrada?

  Neostrada is de beste keuze.