• Harrie
  Creditcard is altijd handig 1 reactie

  Als je een keer door je maandelijkse spaarcentje heen bent en je krijgt ineens een onverwachtse uitgave, dan is dat soms best even slikken.
  In zo’n geval vind ik het altijd handig om een creditcard bij de hand te hebben!
  De rekening van een creditcard hoef je pas achteraf te betalen, dus dan kun je gewoon weer uitgaan van je nieuwe maandelijkste potje van die maand er op.
  Je moet er niet te makkelijk over denken en je creditcard overal en nergens voor gaan gebruiken want daar word je op het betaalmoment niet vrolijk van, maar in gevallen van nood ben ik erg blij met mijn creditcard.
  Ik heb die van mij al meerdere keren nodig gehad, bijvoorbeeld toen mijn wasmachine stuk ging en ja dan heb je wel een nieuwe wasmachine nodig want anders heb je wel een groot probleem.
  Helemaal met een groot gezin zoals win dat hebben, dan draait de wasmachine toch wel meerdere keren per dag hoor.
  Ik zou het me niet voor kunnen stellen hoe het zou zijn als ik in zo’n geval geen creditcard had gehad, dan had ik echt een probleem gehad.

  Harrie 9 juni 2019

  Ontevreden over Money2Go?

  Probeer eens de beste keuze Viabuy.

  • Loes

   Dit is dus precies het soort noodgeval wat ik in gedachten had en dan is een creditcard inderdaad perfect om te hebben.
   Dan heb je even wat meer speling en kun je dit de maand erop wanneer je weer loon hebt gewoon verrekenen met de rest.
   Maar er zit wel een verschil in je creditcard gebruiken voor dingen als dit, wat ik ook goed vind, of hem gebruiken om allerlei kleding of andere luxe dingen van te kopen.

   Loes 30 juni 2019