Lovezone

Bezoek Lovezone

Lid van Reviews.nl

  • Laura
    Veel mannen hebben geen manieren 25 reacties

    Laat ik duidelijk zijn dat ik zeer blij ben over de datingsite Lovezone.nl in het algemeen. De prijzen zijn eerlijk, je zit nergens aan vast en er zijn veel leuke mannen op te vinden. Het gekke is dat er best veel mannen, met erg leuke profielfoto's, niet reageren. Ik heb gevraagd of de profielfoto recent is, geen reactie. Ik vroeg of ze dan misschien Engels spraken, weer geen reactie. Zijn dit nep accounts of hoe moet ik dit zien? Het feit dat ze zich registreren, een profielfoto uploaden en allerlei informatie invullen om daarna niet te reageren is toch gek? Vind het heel respectloos om gewoon totaal niet te reageren maar wel elke keer mijn profiel te bekijken.

    Geverifieerde review

    Laura 18 februari 2021

    Ontevreden over Lovezone?

    Probeer eens de beste keuze Dateplanet.

    • Lovezone

      Hallo Laura,

      Waarschijnlijk hebben deze mannen geen VIP pakket aangeschaft. Hierdoor kunnen ze geen tekstberichten versturen in de chat. Je kan zien aan het gele kroontje voor de profielnaam of iemand een VIP account geactiveerd heeft.
      Op deze manier kan je gemakkelijk de serieus zoekende leden van de onserieuze scheiden.

      Met vriendelijke groet,
      Lovezone Klantenservice

      Lovezone 18 februari 2021

    • Mickey

      Beste Laura,
      Er zijn mannen die wel betaald hebben om een vip account te hebben maar worden verbannen door de site omdat ze het woord " lokvogel " gebruikt hebben in een zin tegen een dame hier??
      De klantenservice vind dit een reden om mensen te verbanen en hun vip op inactief te zetten.

      Lieve groetjes van mikehart
      Alias Mickey uit brasschaat België 💋

      Mickey 18 februari 2021

    • Rob

      Heb het 1 keer gehad een maand maar niemand wilde afspreken 30 voor niks betaald geen success vond ik ga me ook verwijderen

      Rob 18 februari 2021

    • Barry

      Laura,

      De uitleg klopt als je wat creatief bent en de inlognaam even opzoekt dan kan je ook in contact komen. Ik twijfel zelf ook of de profielen echt zijn.
      Mogelijk dat ik toch een account ga maken voor een maand.

      Groetjes Barry

      Barry 18 februari 2021

    • Qusay

      Hallo, ik ben niet geabonneerd op de VIP-functie, ik weet niet of mijn berichten binnenkomen of de antwoorden die ik verstuur

      Qusay 18 februari 2021

    • Barry

      Hellbarry excuses Laura weet niet of je profiel echt is.
      Live date is beter

      Barry 18 februari 2021

    • Jonny28

      Klopt heb helaas geen vip maar volgende week heb ik Laura dus je kan gewoon je 06 door geven

      Jonny28 18 februari 2021

    • jgf le noble

      Tijdsbeleving als pure wiskunde ,zeer goede reactie ,ga zo door xxx

      jgf le noble 18 februari 2021

    • Kerel

      Waarschijnlijk hebben deze mannen toch geen VIP pakket aangeschaft inderdaad, dus ja dan kunnen zo ook niet reageren helaas, en misschien zijn er mannen die een gezaamlijke rekening hebben

      Kerel 18 februari 2021

    • Laura

      Nou wat een reacties ineens. Ik dacht ik stuur een link van deze review naar leuke mannen die niet reageerden op de site en dan krijg ik hier ineens allerlei reacties. Ze kunnen dus wel Nederlands haha. Apart, mijn inbox op de site is leeg en hier heb ik 10 reacties. :P
      Als jullie echt serieus zijn dan chat ik graag met jullie. Ps. ik weet sowieso niet wie wie is op basis van jullie namen hier.

      Fijne nacht. Kus.

      Laura 18 februari 2021

    • Boembastic

      Beste Laura',
      ik kan wel degelijk Nederlands maar Engels red ik ook prima.
      om een keer voor de verandering te kiezen zal ik morgen premium aanschaffen speciaal zodat wij leuk contact kunnen hebben :)

      Boembastic 18 februari 2021

    • Jacolien

      Dit is een probleem die op elke datingsite present is. Veel leden die niet reageren of gewoon geen interesse tonen. Er zijn gratis sites waar iedereen reageert, dat je 100+ inbox hebt met allerlei gekken. En je hebt sites waar je moet betalen, daar is het beter maar is het wel irritant dat sommige niet reageren. Moet eerlijk bekennen dat Lovezone wel 1 van de betere datingsites is. Dat er wat onserieuze mensen op zitten kan een datingdienst weinig aan doen.

      Jacolien 19 februari 2021

    • John79

      Hey dit gaat over mij, vind ik echt heel lief, maar had echt niet gehoeven. Ja ik besta echt, en dat ik momenteel niet actief ben op Lovezone, komt door persoonlijke toestanden, dus als ik niet reageer wil niet zeggen dat ik geen interesse heb, dus bij deze SORRY!

      John79 19 februari 2021

    • Svenne

      Dag Laura, ik vind je berichtjes fijn. Ik spreek dus ook Nederlands en mijn profielfoto is van mijn laatste vakantie. Ik heb geen VIP en eigenlijk is dat ook wel lastig. Ik twijfel of er iets voor me tussen zit en daarom twijfel ik om die betaling te doen. Mvg, Svenne

      Svenne 19 februari 2021

    • TCR

      LieveLaura, ik ben gewoon een Nederlander, ben sinds kort op Lovezone, om te kijken of dit beter dan Tinder is. Daarom heb ik ook nog geen VIP pakket gepakt. Maar ik heb de indruk, dat Lovezone net als Tinder werkt, alleen geld verdienen. En ik heb dus wel manieren, en zou reageren, als ik het allemaal vertrouwde en als je met me wil chatten 😉

      TCR 19 februari 2021

    • Steef01

      Hee Laura. Ik ben nog geen VIP lid. Er zijn zoveel dating sites met alleen nep accounts. Eenmaal betaald wordt er periodiek geld afgeschreven en kom je er met moeite af. Duss... Zo desperate ben ik ook niet. Heb wel een goed gevoel bij Lovezone maar net niet genoeg om daadwerkelijk te betalen.
      Groet. Steef.

      Steef01 19 februari 2021

    • Hvsl2019

      Klopt Laura, je hebt gelijk, maar ik ben nog niet lang op de site...en weet niet of er wel heel serieuze chatverzoeken zijn, je bent erg jong, dus dat neem ik niet serieus... dom, geen idee.. want mooi ben je wel, maar we schelen wel erg veel.
      Dat is dus mijn reden.

      Hvsl2019 19 februari 2021

    • Yanni

      Hallo Laura
      Ik heb geen VIP pakket
      MVG
      Yaani

      Yanni 19 februari 2021

    • Laura

      Nogmaals mensen, jullie hoeven echt niet hier te reageren. Ik stuurde deze review alleen om mijn gevoel kenbaar te maken. Jullie hoeven je ook echt niet te verontschuldigen of iets in die aard. Het lijkt me leuk, als ik een chatbericht naar je hebt gestuurd, om je beter te leren kennen maar niet op een open forum als deze.

      Laura 19 februari 2021

    • William

      Hey laura

      Nee ik heb geen vip meer. Maar als je een beetje moeite doet kan je mij gewoon via facebook vinden. En nee ik ben niet engels maar kan het wel hoor😉

      William speer

      William 19 februari 2021

    • Teazy

      Het mannelijke geslacht wordt vaak bedonderd waar we bij staan, niet zo'n heel vreemde reactie dat het gros van de mannen enigzins sceptisch is en dan druk ik me nog voorzichting uit...

      Ciao Bella 💋

      Teazy 19 februari 2021

    • Emily

      Ik heb je berichtje met deze link ook ontvangen en ben het met je eens. Al kan ik me ook indenken dat er best wat mannen zijn die geen reactie krijgen van vrouwen die ook niet betalen. Het blijft een lastig concept kan ik me indenken, een gratis datingdienst krijg je allemaal troep en met een betaalde datingdienst kan de helft niet reageren omdat ze het niet zo serieus nemen. Persoonlijk zeg ik: Lovezone slaat de goede weg in. Niemand wil chats ontvangen van iemand die het toch niets boeit.
      Gewoon een leuke vent zoeken met een kroontje/sterretje voor de naam, dan reageren ze sowieso wel.

      Emily 19 februari 2021

    • Saar

      Dit is goud. Ik pak mijn popcorn erbij en ga kijken hoe dit zich doorzet. Mensen, de datingsite heeft een chat, maar jullie gaan allemaal hier met elkaar een openbare chat maken? Geweldig. :-D

      Die lovezone klantenservice zal wel denken, waar blijven al onze leden? Zitten ze hier hahaha.

      Saar 19 februari 2021

    • Koelstra

      Ik ben ook net pas lid dus twijfel of ik vip ga worden, omdat er zoveel nep sites zijn.
      Maar volgens mij wat ik hier lees en wat ik zie op de site zit het wel goed.

      Koelstra 1 maart 2021

    • Rene

      Iedereen kan beter hier chatten, is nog gratis ook hahah.. een soort open date forum.. Blijkbaar ben ik niet de enige die er zo over denkt als ik al die reacties hier lees hahaha. De datingwereld kan zo leuk zijn. Mensen die niet willen betalen maar toch alle datingsites afstruinen voor de lol en dan op deze manieren berichtjes sturen, heerlijk! Ik ga hier zo goed op.

      Rene 3 juni 2021