Lovezone

Bezoek Lovezone

Lid van Reviews.nl

 • Tijs van der Plas
  Oplichters 2 reacties

  Goedendag,

  Bij deze wil ik iedereen waarschuwen voor de slechte behandeling van klanten door lovezone.

  Allereerst werd ik nadat ik VIP dagen had gekocht na twee dagen verwijderd van het platform. De uitleg was dat ik de mailberichten (waarvan je er meerdere per dag krijgt) in de spambox plaatste en dat was slecht voor hun. Dit is echter geen argument om iemand te verwijderen, maar voor lovezone wel, ondanks er niks over staat in de voorwaarden.

  Vervolgens werd mij toegezegd dat ik het resterende bedrag terug zou krijgen. Mooi dacht ik, echter heb ik tot nu toe nog niks ontvangen. Sterker nog, ik krijg geen reactie op mails die ik stuur om de betaling te regelen.

  Als klap op de vuurpijl word ik via andere social media door een van hun medewerkers benaderd, vanwege het feit dat ze niet op mijn mails mogen reageren. Wat een toestand voor iets wat heel simpel lijkt. Ik weet niet hoe men denkt om te gaan met klanten bij Lovezone, maar dit is echt schandalig.

  Groeten,

  Tijs van der Plas

  Tijs van der Plas 17 februari 2021

  Ontevreden over Lovezone?

  Probeer eens de beste keuze Dateplanet.

  • Lovezone

   Hallo Tijs,

   Het is jammer dat u het op deze manier hebt ervaren. Wij hebben van alles geprobeerd om het met u op te lossen, er kwam echter van uw geen kant gehoor.

   We hopen dat u een datingsite vind die beter bij u past.

   Met vriendelijke groet,
   Lovezone Klantenservice

   Lovezone 17 februari 2021

  • Wijne

   De titel 'oplichters' is wel een zeer aparte keuze. Heeft toch niks met oplichting te maken? Een titel 'mail probleem' of 'slechte behandeling' was al een stuk beter geweest.

   Goed dat Lovezone hier gewoon prima op reageert, chapeau.

   Wijne 7 maart 2021