Lovezone

Bezoek Lovezone

Lid van Reviews.nl

 • Merel
  niet zo makkelijk als iedereen denkt 0 reacties

  Ik lees veel reviews van het is zo'n goede website enzovoort maar als je eerlijk bent moet het van jezelf komen. Het klopt dat er veel actieve leden zijn maar je moet er zelf energie in steken. Ik als vrouw heb aan aandacht geen gebrek (op geen enkele datingsite overigens), feit is wel dat het merendeel van de mannen gewoon niet mijn type is of uit is op s*x in plaats van elkaar daadwerkelijk te leren kennen.

  Het is mij in een maand tijd niet gelukt om een date te krijgen in ieder geval. Misschien ben ik te kieskeurig of ligt het aan iets anders. Zijn trouwens ook mannen die 1 keer iets zeggen per dag en dan weer offline gaan, daar krijg je natuurlijk ook nooit een date mee. Om nog maar te zwijgen over het feit dat alleen mannen met een kroontje kunnen reageren, die anderen zitten er gewoon voor de sier op.

  Dus tja, Lovezone.nl is een prima datingsite. Levert zeker waar je voor betaald, maar je moet het nog altijd zelf doen. Veel tijd er in steken en goed filteren tussen alle bestaande leden. Ik ga binnenkort nog een keer een maand VIP bestellen om te kijken of ik dit keer wel een date kan krijgen. Aan gesprekken immers geen gebrek.

  Geverifieerde review

  Merel 28 juni 2020

  Ontevreden over Lovezone?

  Probeer eens de beste keuze Dateplanet.