Lovezone

Bezoek Lovezone

Lid van Reviews.nl

 • Davy
  Niet aan te raden 2 reacties

  De site leek me een perfecte site om iemand te vinden. Na wat reviews te lezen besloten een lidmaatschap af te sluiten, alles prima en in orde totdat het 1e gesprek begon ik kreeg iemand waarvan ik de indruk kreeg dat ze foto's wou maar dan wel foto's op een bepaalde manier, nadat ik aangaf dat ik daar niet aan deed werd ik meteen beschuldigd dat ik fake zou zijn en vervolgens word er een klacht ingediend, uiteraard zelf gelijk contact opgenomen met de klantenservice aangezien volgens hun dingen onderzocht zouden worden en zelf ook aangegeven dat ik iets niet vertrouwde ipv het netjes op te lossen word je letterlijk meteen verwijderd en je krijgt te horen "we gaan niet in discussie je kan je profiel verwijderen" ze storten wel je geld terug daar niet van maar onderzocht ? Zeer zeker niet de melding zou zijn dat ik nep zou zijn, bewijs en uitleg gestuurd inclusief screenshots maar daar word dan niks mee gedaan. Dus het lijkt er meer op dat wanneer je niet mee werkt aan wat er word gevraagd dan word je verwijderd. Helaas zeer jammer want het leek me een goede site.

  Davy 13 januari 2021

  Ontevreden over Lovezone?

  Probeer eens de beste keuze Dateplanet.

  • Lovezone

   Hallo Davy,

   Zoals reeds aangegeven in de mail is het een spijtige situatie. We gaan hier niet publiekelijk op uw klacht reageren, hiervoor kunt u ons weder maal een mail sturen indien gewenst. U krijgt uw geld terug en we hopen dat u een datingsite vind die beter bij u past.

   Met vriendelijke groet,
   Lovezone klantenservice

   Lovezone 13 januari 2021

  • Davy

   Lovezone leek me inderdaad eindelijk een betrouwbare site, dat is juist ook de reden dat ik een vip abbo afsluit dat doe ik niet snel, het is fijn dat er op nep profielen gecontroleerd word, daar hoor je me niet over maar stuur jullie bewijs dat ik niet een nep profiel ben en dat het misschien miscommunicatie was, maar alsnog ben je de gebeten hond en word er advies gegeven om dan maar je profiel te verwijderen, dat je je geld terug krijgt prijst jullie maar niet de manier hoe het gelopen is

   Davy 13 januari 2021