Lovezone

Bezoek Lovezone

Lid van Reviews.nl

 • Emily
  Lovezone.nl doet er alls aan nep leden te weren 2 reacties

  Ik krijg altijd het idee dat andere datingsites. die werkte met credits (dus betalen per bericht), ervoor hebben gezorgd dat er een grote taboe op datingsites bestaat. Hoe vaak ik wel niet moet zeggen (vooral op andere sites) dat ik een echt persoon ben en dat ik daarvoor echt moet praten als een brugman. Dat is natuurlijk niet leuk. Sommige vragen zelfs of ik een foto wil sturen met een krant van vandaag en ga zo maar door, dan heb ik er al geen zin meer in.

  Op Lovezone.nl is dit op de een of andere manier minder. Staat ook overal dat ze er alles aan doen om nep leden te weren. Uiteraard is er altijd weer een man die van een creditsite af komt en roept zonder reden dat ik nep ben. Ach ja, blokkeren die hap. Heb een keer een lid aangegeven waarvan ik dacht dat hij nep was, althans hij zag er wel heel goed uit net als een model. Bleek dus wel echt te zijn, Lovezone.nl handelde wel snel en ging dit voor mij checken en communiceerde dezelfde dag nog terug.

  Als ik jullie mannen enkele tips mag geven:

  1. Denk niet alleen aan jezelf, daar gaat het vaak al mis.
  2. Roep zeker niet uit het niets dat je twijfelt of de andere persoon echt of nep is. Je snapt dat niemand hierop zit te wachten. Iedereen met een kroontje heeft immers betaald met iDeal.
  3. Toon interesse.
  4. Probeer ervoor te zorgen dat je snel reageert. Je krijgt een e-mail als je een nieuw bericht ontvangt, niet veel moeite om dan even te reageren.
  5. Als je een tijdje chat, stuur wat prive afbeeldingen zodat je niet voor verrassingen komt te staan op de date.

  Lovezone.nl jullie doen het super. Mag gezegd worden! Hopelijk komt er een tijd dat iedereen er weer van uit gaat dat je vrijwel altijd met echte mensen chat. Tot op heden heb ik bij jullie datingsite de beste ervaring dus die deel ik dan ook. Inmiddels tot meerdere ontmoetingen gekomen met erg leuke mannen!

  Geverifieerde review

  Emily 7 februari 2021

  Ontevreden over Lovezone?

  Probeer eens de beste keuze Dateplanet.

  • Lovezone

   Hallo Emily,

   Wij doen er inderdaad alles aan om alleen echte mensen toe te laten op onze dienst. Naar ons idee gaat dit erg goed. Dat we dan zo'n review mogen krijgen worden we erg blij van.

   Met vriendelijke groet,
   Lovezone klantenservice

   Lovezone 7 februari 2021

  • Freekie

   Ben het hier wel mee eens, een datingsite met een 24 / 7 monitoring. Zelfs de klantenservice is midden in de nacht aanspreekbaar.

   Freekie 13 februari 2021