Lovezone

Bezoek Lovezone

Lid van Reviews.nl

 • Kim
  Lovezone verificatie en gekke leden 1 reactie

  Hallo mensen,

  Mijn ervaringen op Lovezone zullen je verbazen. Enerzijds zijn er leuke mannen die leuk met je willen chatten en vanuit daar uiteindelijk een ontmoeting mee willen forceren. Erg leuk en ik chat dan ook graag met een handje vol mensen op de website.
  Er zijn HELAAS ook veel te veel mannen die het alleen doen om een seksdate te krijgen en zelfs soms een gesprek beginnen met een foto van hun geslachtsdeel. Komt vaker voor dat je denkt. Je maakt er in ieder geval wel wat mee.
  Heb 1 keer meegemaakt dat een ander lid me blijkbaar had aangemeld bij de klantenservice, diegene dacht dat ik een nep profiel zou zijn. Moest ik mij verifiëren per mail aan de klantenservice. Uiteindelijk natuurlijk gedaan en het is goed dat Lovezone er zo goed op zit. Het is wel te gek voor woorden dat mensen je blijkbaar zomaar voor een nep profiel betichten terwijl ik, net als alle anderen, rijkelijk betaal voor de dienst.

  Dus enerzijds is het een prima datingsite. Anderzijds mogen andere leden wel eens beter op mijn profiel kijken. Daarop staat dat ik een relatie zoek, geen foto's van pielemuizen.

  Geverifieerde review

  Kim 7 maart 2021

  Ontevreden over Lovezone?

  Probeer eens de beste keuze Dateplanet.

  • Lovezone

   Wat leuk om te horen Kim! Er gebeuren soms gekke dingen op datingsites en zeker ook op Lovezone.nl. Als iemand je ontrustende berichten stuurt, kan je iemand altijd blokkeren. Ook is het verstandig om dit te melden bij de klantenservice als het vaker gebeurd.

   Met vriendelijke groet,
   Lovezone klantenservice

   Lovezone 6 mei 2021