Lovezone

Bezoek Lovezone

Lid van Reviews.nl

 • harmen
  ervaring over lovezone 2 reacties

  zeer goede datingsite zonder teveel poespas. hiermee bedoel ik dat er niet veel opties zijn maar alle functies wat je nodig hebt dat is er wel. heel veel vrouwen die contact zoeken of je profiel bekijken al voordat je betaald. dit heeft me er toe aangezet om ook eens te betalen voor een maand om onbeperkt te kunnen chatten. was heel leuk en heb er meerdere leuke contacten aan over gehouden. mijn lidmaatschap is gisteren afgelopen. ik ga eind deze maand nog eens een maandpakket kopen als ik mijn loon heb gekregen. heb gevraagd aan de klantenservice of ze me een testpakket konden geven maar dit deden ze helaas niet. ik moet nu wachten totdat mijn loon er is en dat duurt nog minimaal een week vandaar snap het ook wel dat ze dat niet doen toch wel jammer. wel goed dat er niet automatisch geld van mijn rekening werd gehaald toen mijn maand afgelopen was.

  harmen 14 januari 2021

  Ontevreden over Lovezone?

  Probeer eens de beste keuze Dateplanet.

  • Julian

   Ik hoop voor je dat Lovezone automatisch hoofdletters aan je berichten toevoegt op de chat. Die dames zullen wel denken haha. Nee, prima review Harmen, top. Ben het er 100% mee eens.

   Julian 14 januari 2021

  • Lovezone

   Hallo Harmen,

   Blij om te lezen dat je blij bent met onze datingsite.
   We kunnen helaas geen gratis pakketten weggeven als iemand hierom vraagt, dan moeten we dat aan iedereen geven namelijk.

   Met vriendelijke groet,
   Lovezone klantenservice

   Lovezone 14 januari 2021