• Jayson
  restitutie door nep en fake profielen 0 reacties

  Als gebruiker van uw datingplatform Lexa voel ik mij bestolen. Mijn account is gisteren zonder geldige reden verwijderd. En probeert u zich alstublieft niet te verschuilen achter artikel 3.2 van jullie voorwaarden. We weten beide dat deze met een beetje onderzoek geen stand houdt. Beide weten wij natuurlijk ook wat de reden dan wel is. Jullie hadden door dat ik jullie door had. Nu was ik geneigd de € 250 die ik in jullie geïnvesteerd had maar als verloren beschouwen, maar met deze actie gaan jullie echt te ver. Ik vraag u daarom ook vriendelijk om mijn geld dat ik heb betaald voor het premium lidmaatschap terug te storten op mijn rekening.
  Enthousiast door de fake reviews die jullie op het internet hebben verspreid, heb ik mij ruim een half jaar geleden op jullie site aangemeld. Aangemoedigd door jullie spontane valse profielen heb ik vervolgens in het premium lidmaatschap geïnvesteerd. Eerst voor een maand. Daarna voor een jaar. Maar na die laatste aanschaf werden mijn vermoedens duidelijk. Vervolgens heb ik uitgebreid zaken vastgelegd om in het geval zoals deze zich nu voordoet verhaal te kunnen halen en een zaak te kunnen maken indien nodig.
  Helaas voor jullie heb ik op dit moment voldoende tijd. Ik daag jullie daarom ook uit om mijn verzoek te negeren, zodat ik hier werk kan maken om jullie oplichterij uitgebreid publiek te maken. Voor mij is dit echter in de eerste plaats een persoonlijke kwestie, ik word niet graag belazerd. Dus als jullie de bij mij veroorzaakte schade weten te herstellen en mij een extra vergoeding voor de kwade wil toereiken, zal ik dit laten rusten. Graag ontvang ik daarom binnen drie dagen per mail een bevestiging van jullie handelen. Welke gekunstelde legale gronden jullie voor deze restitutie aanhalen interesseert mij dan geen moer. Binnen zeven dagen verwacht ik de gelden (€ 250 + 150 schadevergoeding). Indien ik voor maandag 23-9 17:00 geen bevestiging van restitutie heb mogen ontvangen zal ik de eerste stappen zetten om dit handeltje bloot te leggen.

  Jayson 19 september 2019

  Ontevreden over Lexa?

  Probeer eens de beste keuze Dateplanet.