• Leon x
  Lexa.nl nep profielen 0 reacties

  Ik heb jullie een aantal weken het voordeel van de twijfel gegeven omdat je niet zomaar aannames en conclusies kan trekken op basis van iets wat niet onderzocht is, onderzoek heb ik de afgelopen weken wel gedaan.
  Naast negatieve lees ik ook wel enkele positieve reviews op het internet. Desondanks is mijn mail en mijn bevindingen toch negatief.
  Er spoken heel wat fake profielen op jullie site rond, en dan doel ik naast deze profielen voornamelijk ook op profielen waarbij degene die reageert wel een echt persoon is maar niet de persoon die op de foto’s geposeerd staat.
  Elk profiel heeft namelijk precies dezelfde werkwijze en dat valt natuurlijk heel erg op, daarnaast roept het vraagtekens op.
  Een niets vermoedende gebruiker van deze site is gewoon op zoek naar een serieuze date. Jullie als aanbieder hiervan zouden dit toch moeten begrijpen dat je het niet kan maken om mensen in dienst van Lexa.nl deze profielen te laten beheren, daar lijkt het namelijk sterk op.
  De gebruiker wordt namelijk gelokt door een profiel van een aantrekkelijke dame. Het is bijna te mooi om waar te zijn: en de ervaring leert: als het te mooiiii om waar te zijn dan is dit meestal ook zo! Vervolgens moet je betalen om te kunnen chatten, op zich niets vreemds tot nu toe. Maar dan komt het herhaaldelijke patroon terug, elk profiel (reacties stromen binnen) met de zogenaamde dame wil op dat moment chatten, totdat je betaald, vreemd toch? Daarnaast wil niemand prive gegevens delen.
  Probeer mij eens 1 goede reden te geven waarom elk profiel weigert nummers uit te wisselen om op die manier extra kosten te ontlopen? Daar is namelijk geen reden voor, ik kan me er wel 1 bedenken en die is helaas in het nadeel van Lexa.nl
  De site en de profielen zijn voornamelijk nep. Ik wil graag een eerlijke en oprechte reactie van Lexa zonder daarin benadeeld en of terecht gewezen te worden, want ook die reacties lees ik overal op het internet. Zal Lexa dan ook sieren om op deze review cq klacht te reageren.
  Daarnaast wil ik al mijn gemaakte kosten teruggestort hebben want ook ik ben er helaas ingetrapt. Tot die tijd zal ik me verder onthouden om verdere negatieve reviews over jullie schrijven. Komen jullie niet met een plausibele oplossing dan moet er helaas aan gedacht worden dit op een andere manier negatief in het nieuws te verspreiden.

  Leon x 3 augustus 2020

  Ontevreden over Lexa?

  Probeer eens de beste keuze Dateplanet.