• Sebastiaan v.d. Oorden
  Fake profielen op Lexa bewijs 1 reactie

  Ik heb een aantal aanwijzingen die mij doen vermoeden dat er nep profielen aanwezig zijn.

  1. Antwoorden zijn vaak niet consistent met een vraag of opmerking, vragen of opmerkingen worden niet beantwoord.
  2. Dames vragen mij van alles wanneer ik geen betaald lidmaatschap heb, ze willen dus dat ik wat koop. Dat kost natuurlijk geld, waar Lexa aan verdient.
  3. Ik ben meerdere malen vergelijkbare zinnen en teksten tegen gekomen van gebruikers.
  4. Een dame van mijn eigen leeftijd sprak mij eerst tutoyerend (normaal) aan, daarna sprak ze mij ineens aan met meneer.
  5. De fractie knappe dames is vele malen hoger dan bij vergelijkbare sites zonder bots. Maar, na een aantal pagina’s zoekresultaten worden de dames duidelijk minder knap.
  6. Zeer veel van die dames hebben al hun gegevens/data wel ingevuld, maar over mij en op zoek naar niet.
  7. Bij een aantal dames waar dat wel was ingevuld zag ik ongebruikelijk maar vergelijkbaar taalgebruik.

  Dat alles doet mij vermoeden dat die profielen bots zijn, of profielen die handmatig beheerd worden door tweeden of derden.

  Bij gratis of goedkope sites is het niet vanzelfsprekend dat dit soort profielen wordt beheerd door de site zelf. Het verzamelen van gegevens met behulp van bots kan daar voor derden rendabel zijn. Maar bij Lexa is de drempel hoger; het is vrij duur. Daarnaast is de consistentie aparte teksten zeer verdacht. Daarmee wil ik niet beweren dat Lexa verantwoordelijk is voor deze profielen, maar het is een voor de hand liggende gedachte.

  Het is niet meer dan een vermoeden. Daarom vroeg ik me af wat jullie erover te zeggen hebben. Ben erg benieuwd wat andere (ex) leden van Lexa hiervan denken en hoop ook dat Lexa zelf reageert.

  Na deze betuigingen (per mail) ben ik per direct van Lexa verwijderd. Dit had ik helaas al verwacht dus ik heb van tevoren screenshots gemaakt. Het moge duidelijk zijn dat Lexa zich daar niet geloofwaardiger mee maakt. Ik geef verder geen sterren rating, dat mag de overige gebruiker doen.

  Sebastiaan v.d. Oorden 17 augustus 2020

  Ontevreden over Lexa?

  Probeer eens de beste keuze Dateplanet.

  • Gaspa

   Pure oplichting en blijkbaar hebben ze een goed georganiseerd clubje dat positieve reviews schrijft op sites zoals deze. Ik krijg steeds berichtjes van mooie jonge meiden van half mijn leeftijd die mij in de horeca niet zouden zien staan en zouden schrikken als ik ze flirtend aanspreek, alles gaat erom dat je meer geld uitgeeft aan lidmaatschappen. Een foto van mezelf met ontbloot bovenlijf wordt niet toegestaan , maar sommige foto's van die mooie jonge meiden zijn best uitdagend. Op vragen aan die mooie jonge meiden krijg ik nooit direct antwoord. Ik vraag me alleen nog af wie op die foto's staan, of zijn het van die moderne computerafbeeldingen die volledig echt lijken maar mensen zijn die niet bestaan?

   Gaspa 17 augustus 2020