• Leny
  Lekker bellen met Lebara 1 reactie

  Volgens mij kent iedereen die reclame van de televisie en/of radio wel, dat 'lekker bellen met Lebara'.
  Dat is niet hoe ik over Lebara denk, want ik vind de connectie van Lebare ontzettend slecht, dus als je wilt bellen is dit niet altijd mogelijk.
  Dan stoort het of het valt ineens helemaal wel en ik heb geen idee waar het aan ligt, behalve dan dat het misschien een stuk goedkoper is dan andere aanbieders.
  Maar dat komt dus wel terug in het gebruik hiervan en dan weet ik wel wat ik liever heb, een goedwerkende aanbieder die wat meer kost of een prut aanbieder die goedkoper is en niet werkt.
  En dan ga ik in dit geval niet voor het goedkope, want goedkoop is in dit geval duurkoop naar mijn mening.

  Leny 3 augustus 2019

  Lebara is van alle telecomproviders de beste keuze.
  • Ferdy

   Dit zijn ook echt vrouwenacties om op dingen als telecomaanbieders te willen bezuinigen, dat zou ik zelf ook never nooit doen! Dat is nooit een goed idee, want het is niet zo maar dat het daar dan goedkoper is dan de andere aanbieders.

   je ondervind nu zelf ook wel weer hoe vervelend het is als zoiets het niet naar behoren doet, want wat nou als je in een belangrijk gesprek zit voor je werk of iets anders en de verbinding valt uit het niets weg. Dan sla je wel een stom figuur naar je baas of naar de andere persoon met wie je aan het telefoneren bent.

   Bij dit soort dingen ben ik vaak iemand die nooit voor het goedkoopste kiest, want dat is altijd een slecht idee dat weet ik zeker. Ook kies ik niet voor het duurste, want dat vind ik ook weer wat overdreven maar ik kies meestal mooi een beetje een tussenweg en ga er wat tussenin zitten, kwaa prijs en dan zit je eigenlijk altijd wel goed.

   Ferdy 3 augustus 2019