• Klaas
  Lebara prepaid en Sim only ervaring 0 reacties

  Zonder te dollen maak ik al jaren gebruik van Lebara. Eerder had ik zelfs een prepaid kaartje die je telkens moest opwaarderen toen je tegoed weer eens op was. Tegenwoordig doet vrijwel geen enkele telecomprovider dit meer, behalve Lebara!
  Waarom ik Lebara zo goed vind? Je maakt gebruik van het goede KPN netwerk waardoor je overal en altijd signaal hebt op je telefoon. Je kan gratis je nummer behouden en een nieuwe klant krijgt gratis de simkaart toegestuurd in de brievenbus.
  Dit geldt trouwens ook voor Sim Only, waar ik reeds naar ben overgestapt en heb daar tot op heden geen spijt van gehad. Prepaid vond ik vroeger fijner omdat je niet over je tegoed heen kan gaan maar nu betaal ik € 9,00 per maand voor 5GB aan internet en krijg ik 150 belminuten. Denk niet dat het veel goedkoper kan want bij prepaid had ik er ook gauw al wel 10 euro per maand door (met name door het vele internetten).

  Dus in het kort:
  Ik ben al jaren lang klant van Lebara. Ik heb overal en altijd goed bereik en vind de prijzen heel eerlijk. Hoorde wel eens van een vriend van me dat ze bij Vodafone minimaal het dubbele rekenen.

  Groetjes van Klaas, een tevreden Lebara gebruiker.

  Klaas 29 september 2021

  Lebara is van alle telecomproviders de beste keuze.