• Chiara
  Lebara duur abonnement 2 reacties

  Als je naar Lebara gaat, dan zit je al vast aan een super duur abonnement. Iets waar niemand gelukkig van wordt en ik met mijn inkomen van dit moment al helemaal niet. Als ZZP’er ben je toch één van de eersten die de financiële klap opvangt wanneer de economie minder draait, dit merk ik nu ook helaas. Iets waar ik echt niet blij mee ben, maar er is helaas niet zoveel aan te doen. En ook dit lost zich wel weer op en het leert ons creatief te denken. En dan zit je ook nog met het feit dat het niet eens een hele goede provider is, wat ook nog eens een flinke tegenvaller is. Ik ben me al aan het oriënteren op iets anders (lees: goedkopers).

  Chiara 20 december 2020

  Ontevreden over Lebara?

  Probeer eens de beste keuze L-mobi Mobile.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • Danny

   Zoveel goedkoper dan Lebara krijg je het niet hoor. Als je een goedkopere weet te vinden hoor ik het graag. Dat je niet tevreden bent kan natuurlijk maar voor 10 euro krijg je 5GB internetdata + 150 belminute, dit is een uitmuntende prijs.

   Danny 20 december 2020

  • Henriette en Frits

   Kan zelfs voor € 7,50 per maand als je 2GB kiest. Ben erg benieuwd of jij een goedkopere provider kunt vinden.

   Of heb je bij alles de duurste optie geselecteerd?
   Als je maandelijks opzegbaar kiest, 10GB neemt, 2x sneller internet selecteert en onbeperkt wil bellen en smsjes versturen, dan kost het je € 22,50. Dat is inderdaad duurder dan overige providers maar daar krijg je ook wel een beste databundel voor terug.

   Henriette en Frits 26 december 2020