• Bradley
  Goedkoop abonnement bij Lebara 1 reactie

  Ik heb een heel goedkoop telefoon abonnement bij Lebara en dan heb ik niet eens de aller goedkoopste die er mogelijk is (er is ook een te krijgen voor maar 7,50).
  Ik heb degene die hier net boven zit, ik betaal 10 euro per maand en dat heeft met het aantal GB te maken, ik heb namelijk 5GB en die andere had maar 2 GB en dat is mij net iets te weinig.
  Ik zit er wel over te denken om mijn bellen en sms'en even op te hogen naar onbeperkt, dit kost me namelijk maar 1 euro per maand extra en dan zit ik niet aan die 150 smsjes en 150 belminuten meer vast.
  Ik heb net te vaak dat ik hier iets overheen ga namelijk en voor die ene euro extra in de maand vind ik het de zonde om dit risico te nemen.
  Dus voor slechts 11 euro in de maand ben je dan klaar en dan heb je een heel compleet abonnement waar je bij welke andere aanbieder dan ook volgens mij minimaal het dubbele moet betalen.
  Blije klant hier en daarom namens mij ook een dikke 4 uit 5 sterren!

  Bradley 28 december 2020

  Ontevreden over Lebara?

  Probeer eens de beste keuze L-mobi Mobile.

  Telecomproviders prijzen vergelijken.

  • Levi

   Ik dacht eerder dat Lebara voor buitenlandse mensen was, zo kwam het altijd op mij over. Hier klopt natuurlijk helemaal niets van. Goed product voor een zeer degelijke prijs.

   Levi 29 december 2020